"Încălzitoare umane" pentru pat, oferite clienţilor unui lanţ de hoteluri din Marea Britanie

Un lanţ internaţional le oferă clienţilor care apelează la serviciile hotelurilor sale din Marea Britanie posibilitatea de a apela la angajaţii săi pentru a-şi încălzi patul înainte de a se culca, informează Sky News Online.

66 afișări
Imaginea articolului "Încălzitoare umane" pentru pat, oferite clienţilor unui lanţ de hoteluri din Marea Britanie

"Încălzitoare umane" pentru pat, oferite clienţilor unui lanţ de hoteluri din Marea Britanie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Responsabilii lanţului de hoteluri s-au gândit să îi ajute pe oaspeţii care suferă de frig să adoarmă mai uşor punându-le la dispoziţie un serviciu de "încălzitoare umane".

Holiday Inn, care are circa 4.000 de hoteluri în întreaga lume, va oferi acest serviciu timp de cinci minute, gratuit, clienţilor de la hotelul London Kensington pe parcursul săptămânii următoare.

Astfel, în cazul în care oaspeţii solicită încălzirea patului, angajaţii hotelului li se vor alătura acestora, îmbrăcaţi în costume de noapte speciale, care îi acoperă din cap până în picioare.

"Este ca şi cum ai avea în pat o sticlă gigant cu apă fierbinte", a declarat Jane Bednall, purtătorul de cuvânt al Holiday Inn, descriind serviciul.

Chris Idzikowski, directorul Edinburgh Sleep Centre, a declarat că această iniţiativă ar putea ajuta oamenii să adoarmă mai repede.

"Există numeroase dovezi ştiinţifice care arată că somnul începe seara, când temperatura corpului începe să scadă", a spus el.

"Un pat cald, care să aibă 20-24 de grade Celsius, este o modalitate bună pentru a declanşa somnul, în timp ce un pat rece poate împiedica persoana să adoarmă", a spus el.

"Noul serviciu de încălzit patul de la Holiday Inn ar trebui să-i ajute pe oameni să aibă un somn bun, în special având în vedere că, din cauza frigului, timpul care le e necesar pentru a se încălzi este mai mare", a spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici