Jean-Claude Juncker, aflat într-o stare de euforie, îi pălmuieşte pe mai mulţi lideri politici în cadrul unui summit - VIDEO

Un videoclip ce a devenit viral îl înfăţişează pe şeful Comisiei Europene într-o stare euforică, în timp ce îi pălmuieşte pe câţiva lideri europeni prezenţi la summitul european de anul trecut.

7861 afișări
Imaginea articolului Jean-Claude Juncker, aflat într-o stare de euforie, îi pălmuieşte pe mai mulţi lideri politici în cadrul unui summit - VIDEO

Jean-Claude Juncker, aflat într-o stare de euforie, îi pălmuieşte pe mai mulţi lideri politici în cadrul unui summit - VIDEO (Imagine: captura video)

Cu toate că imaginile sunt filmate în 2015, în cadrul summitului european de atunci, comportamentul neortodox al lui Juncker a intrat din nou în atenţia publicului larg după ce un colaj cu toate momentele jenante a fost dat publicităţii.

Prezent în faţa camerelor de filmat alături de Donald Tusk, Preşedintele Consiliului European şi Laimdota Straujuma, primul ministru al Letoniei, ţara gazdă a summitului din 2015, Jean-Claude Juncker a făcut câteva gesturi mai mult decât prieteneşti ce păreau a fi desprinse din cadrul diplomatic cerut de eveniment.

Astfel, Preşedintele Comisiei Europene îi pămuieşte pe mai mulţi lideri politici, în timp ce pe alţii îi sărută pe obraz ori pe frunte, ori le cere să facă plecăciuni.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici