Jennifer Hudson şi Seal, invitaţi să cânte la concertul dedicat laureatului Nobel pentru pace

Jennifer Hudson şi Seal au fost invitaţi să cânte la concertul dedicat laureatului premiului Nobel pentru pace din acest an.

141 afișări
Imaginea articolului Jennifer Hudson şi Seal, invitaţi să cânte la concertul dedicat laureatului Nobel pentru pace

Jennifer Hudson (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Cei doi artişti vor urca pe scenă la Oslo, la o zi după ceremonia oficială de înmânare a acestui premiu prestigios, în decembrie, informează contactmusic.com. Laureatului premiului Nobel pentru pace pe 2012 este Uniunea Europeană.

"Sunt onorată să cânt la cea de-a 19-a ediţie a concertului dedicat laureatului premiului Nobel pentru pace, pe 11 decembrie, la Oslo, în Norvegia", a declarat pe Twitter cântăreaţa americană.

"Prin intermediul muzicii, ei vor contribui la celebrarea şi promovarea păcii, informând publicul despre contribuţiile extraordinare aduse de laureaţii premiului Nobel", a declarat Geir Lundestad, membru în comitetul norvegian care atribuie premiul Nobel pentru pace.

Jennifer Hudson, în vârstă de 31 de ani, este câştigătoare a unui premiu Oscar, a unui Glob de Aur şi a unui BAFTA pentru prestaţia ei din musicalul "Dreamgirls". Cariera fostei participante la concursul "American Idol" şi-a continuat cursul ascendent, Hudson apărând, în 2008, şi în filmele "Totul despre sex" şi "The Secret Life of Bees". De asemenea, în februarie 2009, ea a câştigat un premiu Grammy pentru albumul de debut care îi poartă numele, lansat în 2008.

Câştigător a trei premii Grammy, Seal este cunoscut datorită timbrului său vocal inconfundabil şi iubit pe întreg mapamondul pentru piese precum "Killer", "Crazy" şi "Kiss from a Rose". Cariera artistului britanic numără opt albume de studio, vândute în peste douăzeci de milioane de exemplare.

Seal va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 27 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici