Jermaine Jackson vrea să îşi schimbe numele de familie

Muzicianul american Jermaine Jackson, unul dintre fraţii cântăreţului Michael Jackson, vrea să îşi schimbe în mod oficial numele de familie.

167 afișări
Imaginea articolului Jermaine Jackson vrea să îşi schimbe numele de familie

Jermaine Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Muzicianul în vârstă de 57 de ani a depus documentele necesare prin care a solicitat permisiunea de a-şi schimba în mod oficial numele, prin modificarea ortografiei numelui său de familie, din "Jackson" în "Jacksun", informează contactmusic.com.

Jermaine Jackson, care are şapte copii, a depus o petiţie la Curtea Superioară din Los Angeles, luni, şi, potrivit site-ului TMZ.com, doreşte să opereze această modificare "din motive artistice".

A fost stabilită o audiere pentru ca un judecător să analizeze cererea depusă. Dacă ea va fi aprobată, cântăreţul trebuie să anunţe în mod public această schimbare de nume, de mai multe ori, într-o revistă sau în ziare, pe parcursul lunilor viitoare, înainte ca această schimbare să devină oficială.

Jermaine a lansat recent un album cu piese clasice de jazz, intitulat "I Wish You Love", şi se află în prezent într-un turneu european - The Jackson's Unity Tour - alături de o parte din fraţii lui, Jackie, Marlon şi Tito.

Grupul interpretează multe dintre hiturile sale, precum "ABC", "I Want You Bacl" şi "I'll Be There", în acest concert special, organizat în memoria fratelui mai mic al celor patru membri, Michael, decedat în 2009.

Jermaine Jackson interpretează şi unele dintre piesele lui solo în cadrul acestui turneu.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici