Johnny Depp sare în ajutorul lui Nicolas Cage

Actorul Johnny Depp s-a declarat îngrijorat de problemele prietenului său Nicolas Cage, care trebuie să plătească Fiscului american taxe în valoare de 6 milioane de dolari, şi doreşte să îl ajute, informează site-ul femalefirst.co.uk citând surse apropiate celor doi.

97 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp sare în ajutorul lui Nicolas Cage

Johnny Depp (Imagine: MediafaxFoto/AFP)

Potrivit unor surse apropiate celor doi actori americani, Depp doreşte să îl ajute pe Cage să îşi rezolve problemele financiare, încercând astfel să îl răsplătească pentru ajutorul pe care i l-a dat protagonistul producţiei "Con Air/ Avionul condamnaţilor" pe când el era la începutul carierei.

"Johnny l-a sunat pe Nicolas şi i-a spus să nu îşi facă griji, deoarece îl va ajuta să rezolve totul. Johnny simte că îi datorează cariera sa şi lui Nicolas şi acum vrea să îl răsplătească, dacă şi Nicolas acceptă. Johnny nu a uitat niciodată ce a făcut Nicolas pentru el", a declarat un prieten al celor doi.

Nicolas Cage şi Johnny Depp s-au cunoscut în urmă cu peste 20 de ani, când starul din "Piraţii din Caraibe" era muzician şi încerca să îşi facă o carieră în domeniul cinematografiei. Cage l-a prezentat pe Depp agentului său, care l-a ajutat să obţină un rol în filmul de succes "Coşmarul de pe Elm Street/ A Nightmare On Elm Street".

De-a lungul timpului, filmele care l-au avut ca protagonist pe Nicolas Cage au generat venituri de 6,5 miliarde de dolari, însă actorul datorează în prezent Fiscului american circa 6 milioane de dolari, reprezentând taxe neplătite din 2007 şi până anul acesta.

Săptămâna aceasta, el a fost nevoit să-şi vândă două dintre casele lui, aflate în New Orleans (SUA), pentru a-şi plăti o parte din datorii. Cele două case ale sale, din Cartierul Francez din New Orleans, au fost vândute, joi, prin licitaţie. Singurul potenţial cumpărător care s-a prezentat a fost Regions Bank, la care Cage făcuse un împrumut şi care a şi achiziţionat locuinţele, pentru suma de 4,5 milioane de dolari. Proprietăţile erau estimate la o valoare totală de peste 6,8 milioane de dolari.

Luna trecută, actorul l-a dat în judecată pe fostul său manager, Samuel J. Levin, pentru incompetenţă, susţinând că acesta l-a adus la ruină. În ultimele luni, Cage a mai fost nevoit să îşi scoată la vânzare mai multe proprietăţi şi îl acuză pe Levin că este nevoit să îşi vândă în pierdere o parte din proprietăţile şi investiţiile importante ale sale. Potrivit lui Cage, Levin a încasat "milioane de dolari" cât a lucrat pentru el, timp în care i-a investit banii în afaceri foarte riscante şi nu i-a achitat impozitele.

Astfel, actorul îl face pe fostul său manager responsabil de daune de peste 20 de milioane de dolari şi consideră că ar trebui să i se plătească "în mod exemplar" prejudiciul provocat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici