Johnny Depp şi-a scos la vânzare palatul de la Veneţia pentru 10,9 milioane de dolari

Problemele cu soţia sa, Amber Heard, par să îl fi afectat pe Johnny Depp şi din punct de vedere financiar, întrucât actorul şi-a scos la vânzare, pe un preţ de 10,9 milioane de dolari, conacul pe care îl deţine în Veneţia, informează contactmusic.com.

3814 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp şi-a scos la vânzare palatul de la Veneţia pentru 10,9 milioane de dolari

Johnny Depp şi-a scos la vânzare palatul de la Veneţia pentru 10,9 milioane de dolari

Întrucât se află în plin divorţ cu soţia sa Amber Heard, pe fondul unor acuzaţii de violenţă domestică, aduse de către aceasta la adresa sa, actorul Johnny Depp pare că are nevoie de cât mai mulţi bani, ceea ce l-a determinat să îşi scoată la vânzare cunoscutul palat pe care îl deţine în pitoreasca Veneţie.

Ceea ce sugerează disperarea actorului este faptul că proprietatea este estimată la un preţ cu mult mai mare decât 10,9 milioane de dolari, cât a cerut acesta.

Potrivit ziarului italian Affari Italiani, actorul în vârstă de 53 de ani, are un palat cu patru etaje, cu vedere la Grand Canal, în centrul oraşului italian şi dispune de şapte dormitoare şi nouă băi.

Potrivit New York Daily News, Palazzo Dona Sangiantoffetti, construit în secolul al 17-lea, a fost locuit de o familie veneţiană care se ocupa de construcţia de vapoare şi a fost cumpărat de Depp, în 2011 pentru aproximativ 13 milioane de dolari, ceea ce înseamnă clar că actorul va avea o pierdere considerabilă la vânzarea acestuia.

Se spune că Johnny Depp s-a îndrăgostit de oraşul pitoresc în 2010, când a filmat acolo scene pentru filmul "Turistul", alături de Angelina Jolie.

Întregul portofoliu de proprietăţi ale lui Depp include case din Hawaii, Somerset, West Hollywood şi o insulă privată de 45 de acri în Bahamas. Actorul, de asemenea, a scos la vânzare, anul trecut, un întreg sat francez, pentru de 26 milioane de dolari.

Dar scoaterea la vanzare a conacului din Veneţia vine la mai puţin de o lună după ce Depp a vândut, de asemenea, două picturi ale regretatului artist Jean-Michael Basquiat, pentru un total de 11,5 milioane de dolari, în cadrul unei licitaţii. Acest lucru sugerează că Depp îşi pregăteşte o strategie financiară în privinţa divorţul de Heard, care a fost anunţat în urmă cu mai puţin de două luni.

În afară de un anunţ public în care a negat acuzaţiile de violenţă în familie făcute de Heard, Depp a păstrat tăcerea şi a ales să se concentreze pe proiectul său cu trupa rock "Hollywood Vampires", alături de care a făcut o serie concerte în această vară, în cadrul unui turneu european.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici