Katie Holmes şi fiica sa, Suri, implicate într-un accident rutier

Katie Holmes, care recent a intentat divorţul de Tom Cruise, a fost implicată într-un accident rutier, alături de fiica sa şi a cunoscutului actor, Suri.

2732 afișări
Imaginea articolului Katie Holmes şi fiica sa, Suri, implicate într-un accident rutier

Katie Holmes şi fiica sa, Suri, implicate într-un accident rutier (Imagine: Hepta)

Katie Holmes şi fiica sa, Suri Cruise, au fost implicate într-un accident minor care a avut loc în New York, scrie dailymail.co.uk.

Actriţa şi fetiţa sa în vârstă de 6 ani se aflau într-un Mercedes negru care a fost lovit uşor de un camion pentru igienizarea străzilor. În incident nimeni nu a fost rănit.

Poliţiştii care au sosit la locul accidentului au evaluat pagubele produse asupra maşinii Mercedes, care avea câteva zgârieturi pe aripa din dreptul şoferului.

Katie şi fiica sa nu au fost văzute la locul accidentului.

Katie Holmes, în vârstă de 33 de ani, a anunţat pe 29 iunie că a iniţiat procedura prin care a solicitat divorţul de Tom Cruise.

Actorul, care a împlinit săptămâna trecută vârsta de 50 de ani, s-a declarat "întristat" din cauza divorţului, care se pare că l-a luat prin surprindere.

Cuplul s-a căsătorit într-un castel italian în 2006. Pentru Tom Cruise, acesta este cel de-al treilea divorţ. Actorul a fost căsătorit în trecut cu actriţele Mimi Rogers (1987-1990) şi Nicole Kidman (1990 - 2001). Cu cea din urmă, Cruise a adoptat doi copii - Isabella (19 ani) şi Connor (17 ani).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici