Kylie Minogue, victima efectelor secundare ale medicamentelor anticancer

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue continuă să sufere din cauza efectelor secundare provocate de medicamentele prescrise împotriva cancerului şi a declarat că se va simţi uşurată abia după ce tratamentul său se va încheia, anul viitor, informează express.co.uk.

47 afișări
Imaginea articolului Kylie Minogue, victima efectelor secundare ale medicamentelor anticancer

Kylie Minogue, victima efectelor secundare ale medicamentelor anticancer (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa a fost diagnosticată cu cancer mamar în 2005, a suferit o intervenţie chirurgicală şi a apelat la şedinţe de chimioterapie. La cinci ani de la depistarea bolii, artista australiană continuă să ia medicamente, pentru a se asigura că boala nu va reveni.

Kylie Minogue a declarat pentru publicaţia britanică Mail on Sunday că speră ca medicii care o tratează să o declare în curând perfect sănătoasă şi că se pregăteşte "să se readapteze" la o viaţă fără medicamente anticancer.

"Credeţi-mă, am vărsat multe lacrimi în faţa oncologului meu, spunându-i: «Nu le mai suport, nu-mi mai prescrie medicamentele acelea!». Însă el s-a încruntat şi mi-a spus: «Trebuie să te vindecăm. Va trebui să continui cu aceste medicamente pentru că ele chiar au efect». Îmi voi încheia tratamentul anul viitor şi va fi ceva extraordinar. Mi s-a spus că s-ar putea să mă simt puţin nesigură pe mine la început, deoarece m-am bazat pe aceste medicamente atât de mult timp. Va fi o modificare majoră pentru mine", a declarat cântăreaţa.

Kylie Minogue a revenit pe scenă la un an de la diagnosticarea cu cancer mamar şi de atunci a susţinut numeroase concerte. În 2009, Kylie Minogue a concertat în 21 de ţări, iar în iulie 2010 şi-a lansat cel de-al 11-lea album de studio, intitulat "Aphrodite".


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici