Kylie vrea şapte camere de garderobă

Echipa de producţie a lui Kylie a cerut, pentru concertul care va avea loc sâmbătă, pe stadionul Cotroceni din Bucureşti, şapte cabine bine luminate, cu pereţii îmbrăcaţi în oglinzi şi nu mai puţin de 250 de prosoape negre, informează organizatorii evenimentului, Emag!c Entertainment.

42 afișări
Imaginea articolului Kylie vrea şapte camere de garderobă

Kylie vrea şapte camere de garderobă (Imagine: Mediafax Foto)

Concertul de sâmbătă seara se anunţă a fi o adevarată desfăşurare de forţe - alături de staff-ului artistei, pentru montarea, supervizarea şi demontarea scenei vor fi mobilizaţi aproximativ 200 de tehnicieni români.

Fabuloasa producţie a turneului KYLIEX2008, care a impresionat deja publicul din Franţa şi Germania, va sosi în România cu 20 de tiruri, iar o parte din echipa artistei a ajuns deja, în total fiind aşteptate şapte autocare cu tehnicieni, dansatori, acrobaţi, muzicieni şi stilişti.

Data de 17 mai se anunţă astfel a fi una de neuitat pentru fanii artistei - două ore de hituri, şapte ţinute semnate Jean Paul Gaultier, 14 dansatori, patru acrobaţi, un show exploziv de sunet şi lumini.

Potrivit organizatorilor, la concert sunt aşteptaţi aproximativ 20.000 de spectatori. În prezent, pentru spectacol se mai găsesc doar bilete la gazonul B, la preţul de 95 de lei.

Turneul KYLIEX2008 a debutat săptămâna trecută, la Bercy Arena din Paris, cu un show exploziv de mai bine de două ore, susţinut în faţa a 15.000 de spectatori. Acompaniată de un band live şi de o nouă trupă de dansatori, Kylie a interpretat 28 de piese, printre care single-uri de pe noul album, hit-uri mai vechi, dar si cover-uri celebre, precum "Copacabana".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici