Lady Gaga, incident stânjenitor în timpul concertului din Barcelona - FOTO, VIDEO

În timpul unui concert din Barcelona, cântăreaţa americană Lady Gaga a fost protagonista unui incident mai puţin plăcut atât pentru ea, cât şi pentru fanii veniţi la show-ul artistei.

808 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga, incident stânjenitor în timpul concertului din Barcelona - FOTO, VIDEO

Lady Gaga (Imagine: Silviu Matei/ Mediafax Foto)

Lady Gaga şi-a luat prin surprindere fanii la un concert de săptămâna trecută din Barcelona, când a vomitat de patru ori pe scenă în timpul concertului.

Cântăreaţa, în vârstă de 26 de ani, a început să se simtă rău în timp ce cobora pe o scară din decorul show-ului. Îmbrăcată în acelaşi stil sumar cu care şi-a obişnuit fanii, Gaga a fost văzută oprindu-se pe o treaptă, unde s-a aplecat peste margine cu spatele la public.

După ce a urmat modelul lui Justin Bieber, canadianul vomitând şi el pe scenă săptămâna trecută, Lady Gaga şi-a continuat coregrafia în timpul melodiei "Edge of Glory". Totuşi, cântăreaţa nu a fost în stare să-şi ducă la capăt interpretarea fără să se mai oprească de trei ori pentru a  vomita aplecată peste o balustradă din decor.

Gaga s-a purtat ca o profesionistă, reuşind să execute mai multe mişcări de dans între reprizele de greaţă, în timp ce dansatorul ei încerca să-i blocheze vizibilitatea, aşezându-se în faţa ei. Vedeta şi-a ţinut singură părul în timp ce evita să se murdărească înainte să revină cu faţa la spectatori şi să continue show-ul.

Aceasta nu este prima oară când interpretei i s-a făcut rău pe scenă, fiind nevoită să întrerupă şi concertul pe care l-a ţinut în august în România ca să poată vomita în afara camerelor de filmat. 

"Am fost în culise ca să  vomit şi nu am vrut să vedeţi asta...mi se întâmplă câteodată", a spus Gaga în faţa publicului român la revenirea pe scenă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici