Lavinia Pîrva, reacţie nepotrivită după ce soţul ei, Ştefan Bănică, a fost operat | GALERIE FOTO

Ştefan Bănică Jr. a fost operat, miercuri, de apendicită, iar mesajul postat de soţia sa pe facebook a provocat o oarecare nedumerire.

12854 afișări
Imaginea articolului Lavinia Pîrva, reacţie nepotrivită după ce soţul ei, Ştefan Bănică, a fost operat | GALERIE FOTO

Laviniei Pîrva, reacţia nepotrivită după ce soţul ei, Ştefan Bănică a fost operat | GALERIE FOTO

GALERIE FOTO AICI 

Lavinia Pîrva s-a fotografiat în maşină şi a postat imaginea pe contul ei, acolo unde a scris şi un mesaj pentru cei care îi urmăresc activitatea.

"O zi minunată!", a scris Lavinia Pîrva.

De asemenea, din spital, Ştefan Bănică Jr. a transmis un mesaj pentru toţi cei care şi-au făcut griji pentru el.

"Pentru că au circulat în ultimele ore multe informaţii referitoare la starea mea de sănătate şi pentru că am fost copleşit de mulţimea de mesaje primite, ţin să precizez faptul că în acest moment mă simt bine. A fost vorba de o intervenţie chirurgicală uzuală pentru o apendicită. Le mulţumesc medicilor şi asistenţilor de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, care au avut şi au în continuare grijă de mine şi tuturor celor care mi-au transmis un gând bun! Multă sănătate tuturor şi să ne revedem cu bine", a scris Ştefan Bănică Jr.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici