Matthew Fox, arestat pentru că a condus sub influenţa alcoolului

Actorul Matthew Fox, unul dintre starurile din serialul de televiziune "Lost", a fost arestat la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a fost surprins de poliţia americană în timp ce îşi conducea automobilul deşi se afla sub influenţa alcoolului.

Urmărește
92 afișări
Imaginea articolului Matthew Fox, arestat pentru că a condus sub influenţa alcoolului

Matthew Fox (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul american, în vârstă de 45 de ani, a fost arestat în noaptea de vineri spre sâmbătă. În automobilul său se mai afla o persoană, informează site-ul TMZ.com, citat de people.com.

Incidentul a avut loc în Oregon, statul american în care locuieşte Matthew Fox. Se pare că, înainte de a fi arestat, actorul se îndrepta spre un restaurant fast food din apropiere de locuinţa sa.

Matthew Fox a fost arestat, dar a fost eliberat în cursul aceleiaşi zile.

În septembrie 2011, Fox a fost implicat într-un alt scandal, după ce a agresat o femeie care conducea un autobuz în oraşul Cleveland. Reclamanta l-a dat în judecată pe actor, acuzându-l de agresiune, de provocarea unor vătămări fizice şi de inducerea unui stres emoţional. Potrivit autorităţilor americane, actorul consumase alcool şi în acest caz.

Matthew Fox este un actor american devenit celebru graţie rolului Jack Shephard din serialul de televiziune de succes "Lost: Naufragiaţii". El a mai jucat în filme precum "Aşii din mânecă/ Smokin' Aces" (2007) şi "Fiecare vede altceva/ Vantage Point" (2008).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici