Meg Ryan, de nerecunoscut pentru fani. Cum a arătat vedeta în cea mai recentă apariţie publică - FOTO

Actriţa americană Meg Ryan a participat la o acţiune caritabilă în New York, dar fanii ei cu greu au putut să accepte imaginea starului din "Nopţi albe în Seattle".

8152 afișări
Imaginea articolului Meg Ryan, de nerecunoscut pentru fani. Cum a arătat vedeta în cea mai recentă apariţie publică - FOTO

Meg Ryan (Foto: AFP / Mediafax Foto)

Obosită, cu doar puţin machiaj, şi foarte slabă, Meg Ryan a fost departe de starul de Hollywood al anilor '90.

Până şi ţinuta aleasă de Meg Ryan a fost una în contrast cu vestimentaţia obişnuită a ei. O rochie neagră, simplă, fără mâneci, şi fără prea multe bijuterii.

Divorţată, Meg Ryan, în vârstă de 50 de ani, are în prezent o relaţie cu compozitorul John Mellencamp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici