MESAJ DE ADIO emoţionant: Adolescentul de 17 ani care şi-a luat la revedere de la lume - VIDEO

Shaun Wilson-Miller este un australian de 17 ani care a suferit al doilea transplant de inimă ce a eşuat. Într-un mesaj emoţionant, postat din greşeală pe Youtube, puştiul le cere prietenilor şi familiei să nu plângă pentru el şi le transmite să se bucure de viaţă aşa cum a făcut-o el, fiind chiar îndrăgostit în prezent.

2511 afișări
Imaginea articolului MESAJ DE ADIO emoţionant: Adolescentul de 17 ani care şi-a luat la revedere de la lume - VIDEO

MESAJ DE ADIO emoţionant. Adolescentul de 17 ani care şi-a luat la revedere de la lume - VIDEO

Tânărul australian a dat dovadă de curaj în videoclip. Şi-a stăpânit lacrimile, i-a rugat pe toţi să nu plângă şi le-a transmis să-şi trăiască viaţa din plin, informează Daily Mail.

"Salut. Am nişte veşti proaste. Vreau să vă spun tuturor. Transplantul de inimă este respins cronic şi nu voi mai fi aici pentru cât am crezut. Dar vreau să spun că a fost o călătorie pe cinste şi nu am regrete. Trăiţi viaţa la maxim pentru că nu se ştie ce o să se întâmple. Vreau să mulţumesc familiei mele şi prietenilor care au fost alături de mine toată viaţa mea. Vă rog să nu plângeţi pentru mine, eu o să fiu în regulă. Îmi veţi lipsi foarte mult. Vă iubesc pe toţi. Ştiu că sunt veşti proaste, dar am şi veşti bune. Acum am o prietenă, o cheamă Maddy şi sunt foarte fericit, nimic nu mă poate întrista. Sper să fi lăsat urme în inimile voastre pentru că o să-mi lipsiţi şi vă iubesc foarte mult. Pa... Dragoste din partea lui Shaun", a încheiat Shaun Wilson-Miller.

Videoclipul cu adolescentul a stârnit o reacţie de simpatie puternică printre australieni. Mai mult de 1.3 milioane de oameni au privit mesajul de adio, iar Shaun şi-a îndeplinit în ultimele zile multe dintre vise.

El a mărturisit că a vrut să posteze videoclipul doar pe Facebook, pentru prietenii lui, dar acesta a ajuns, din greşeală, pe Youtube. 

Shaun a fost invitat apoi să apară în serialul australian "Neighbours" (n.r. - "Vecinii") şi l-a întâlnit pe jucătorul lui preferat de fotbal australian.

Prietena lui este o pacientă care suferă tot de o boală cardiologică şi pe care o cunoaşte de şapte ani. Ei au început o relaţie de doar trei săptămâni. "Cel mai greu lucru pentru mine e să o părăsesc pe ea, să ştiu că nu mă voi căsători cu ea. Nu vom avea copii împreună, nu vom îmbătrâni împreună. Asta mă întristează", a spus el pentru un ziar australian.

Shaun a precizat ce îşi doreşte să facă în timpul care i-a mai rămas. "Vreau să mă distrez, să mă bucur de viaţă. Privesc lucrurile ca şi cum nu a fost decizia mea. Astea au fost cărţile care mi s-au împărţit. Trebuie să merg înainte cu pumnii primiţi. Am avut două transplanturi de inimă şi un stent implantat. Am avut mai mult de zece ani de trăit datorită acestor lucruri", a mai spus el.

Tatăl lui, Cameron, a menţionat că e mândru de fiul lui pentru atitudinea pe care o are, dar este devasta că îl va pierde. "Mă rog să fie rapid. Nu vreau să sufere. Niciun părinte nu ar trebui să-şi îngroape fiul. Dar el iubeşte viaţa şi vrea ca şi noi să facem la fel. Nu vrea să plângem pentru el. Sunt supărat pe viaţă. Mă întreb de ce această persoană minunată este luată de lângă mine, de lângă familia lui, din această lume. Dar nu vrea ca eu să plâng. Vrea să ştie că eu voi fi bine", a spus Cameron Wilson-Miller.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici