Milionarii chinezi, interesaţi să se mute în Statele Unite, Canada şi Marea Britanie

Milionarii chinezi sunt interesaţi să se mute în Canada, ţara devansând pentru prima dată Marea Britanie în topul preferinţelor, Statele Unite rămânând, însă, principala destinaţie, potrivit unui studiu realizat de firma de cercetare Hurun Report şi Visas Consulting Group, relatează CNN Money.

2273 afișări
Imaginea articolului Milionarii chinezi, interesaţi să se mute în Statele Unite, Canada şi Marea Britanie

Milionarii chinezi, interesaţi să se mute în Statele Unite, Canada şi Marea Britanie

Potrivit studiului care vizează trendurilor de imigraţie în rândul chinezilor cu averi cuprinse între 1,5 milioane de dolari şi 30 de milioane de dolari, Statele Unite rămâne, pentru al treilea an consecutiv, destinaţia favorită pentru chinezii bogaţi care emigrează. Canada a întrecut Marea Britanie pentru prima dată şi a devenit a doua cea mai populară ţară.

Respondenţii studiului consideră că perspectivele educaţionale şi preţul proprietăţilor în Canada sunt mai favorabile decât în trecut.

Los Angeles, Seattle, San Francisco şi New York sunt oraşele cele mai căutate de către chinezii bogaţi pentru imigraţie şi investiţii în proprietăţi. Raportul mai evidenţiază că oraşele din Statele Unite au înregistrat o scădere a popularităţii de când Donald Trump a preluat administraţia de la Casa Albă.

Mediul înconjurător în care vor să locuiască sau mediul ideal în care vor să locuiască reprezintă principalele motive pentru care milionarii chinezi decid să se mute peste hotare.

Moneda naţională a Chinei reprezintă o îngrijorare pentru cei care aleg să plece. Aproape 84% din respondenţi, o creştere de 50% faţă de anul trecut, au spus că sunt îngrijoraţi din cauza devalorizării yuanului, care a atins cel mai scăzut nivel din ultimii opt ani în noiembrie, înainte să îşi revină uşor în prima jumătate din 2017.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici