Motivul EMOŢIONANT pentru care un bărbat s-a logodit cu două surori. Povestea incredibilă a celor trei - FOTO

Will Seaton a început o relaţie cu Ashley Schaus în 2010. Încă de atunci, tânăra i-a spus iubitului ei că trebuie să o accepte, ca fiind o parte din ea, pe sora sa, Hannah, diagnosticată cu diabet şi sindrom Down. Ceea ce a făcut bărbatul, însă, a lăsat pe toată lumea fără cuvinte, scrie Gândul.

2873 afișări
Imaginea articolului Motivul EMOŢIONANT pentru care un bărbat s-a logodit cu două surori. Povestea incredibilă a celor trei - FOTO

Motivul EMOŢIONANT pentru care un bărbat s-a logodit cu două surori. Povestea incredibilă a celor trei - FOTO

Pe lângă faptul că Hannah a fost invitată la aproape toate întâlnirile celor doi, în momentul în care Will s-a hotărât să facă pasul cel mare şi să o ceară în căsătorie pe Ashley, acesta a făcut un gest impresionant, scrie Gândul. 

Hannah a fost şi ea inclusă în moment, primind şi ea o întrebare din partea lui Seaton, aceea dacă vrea să-i fie cea mai bună prietenă pe vecie. 

„A fost cel mai frumos moment din viaţa mea, să o văd pe Hannah atât de fericită şi simţindu-se specială”, a mărturisit Ashley.  

După întrebarea adresată surorii, Will s-a întors către iubita lui şi a cerut-o în căsătorie. 

Ambele surori au primit câte un inel.

Hannah îl iubeşte foarte mult pe viitorul soţ al surorii ei, fiind extrem de încântată atunci când o ia cu el la pescuit, îi spune glume şi o face să râdă, după cum povesteşte chiar ea. 

Nunta lui Will şi a lui Ashley este programată pentru luna octombrie, iar tânăra spune că sora ei va avea un rol extrem de important în cadrul ceremoniei. 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici