Naomi Campbell a sărbătorit împlinirea vârstei de 40 de ani printr-o "bătaie" cu şampanie

Top modelul Naomi Campbell a sărbătorit împlinirea vârstei de 40 de ani printr-o "bătaie" cu şampanie la care au participat câţiva prieteni apropiaţi, în exclusivistul restaurant La Voile Rouge din St. Tropez, informează dailymail.co.uk.

33 afișări
Imaginea articolului Naomi Campbell a sărbătorit împlinirea vârstei de 40 de ani printr-o "bătaie" cu şampanie

Naomi Campbell a sărbătorit împlinirea vârstei de 40 de ani printr-o "bătaie" cu şampanie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit presei britanice, Naomi Campbell a purtat o rochie albă şi ochelari de soare fumurii, reuşind, ca un veritabil super-model care a dominat scena modei internaţionale în anii 1990-2000, să arate impecabil chiar şi la sfârşitul "bătăii" cu şampanie.

Naomi Campbell a împlinit vârsta de 40 de ani pe 22 mai. Ea şi-a petrecut ziua de naştere şi la Cannes, cu Jennifer Lopez şi Mary J. Blige, la petrecere concertând, timp de 45 de minute, membrii trupei Black Eyed Peas. Petrecerea dată pentru cea de-a 40-a aniversare a lui Campbell a fost organizată la Hotel du Cap de către prietenul milionar al vedetei, Vladislav Doronin.

După ce a găzduit o serie de petreceri în Cannes şi a participat la alte petreceri organizate cu ocazia Festivalului de Film de la Cannes 2010, Naomi Campbell şi iubitul ei, miliardarul rus Vladimir Doronin, au luat avionul către Moscova, unde au continuat şirul petrecerilor.

În seara de marţi, cei doi au prezidat gala de caritate organizată la Moscova de fundaţia NEON în favoarea IRIS Foundation. La acest eveniment au participat Jennifer Lopez şi soţul ei, Mark Anthony.

Cu această ocazie, Naomi Campbell a anunţat că va colabora cu brandul moscovit de articole vestimentare Chapurin pentru a crea o linie de tricouri în beneficiul fundaţiei NEON, pe care celebrul model britanic a înfiinţat-o în luna aprilie.

Naomi Campbell speră să obţină fonduri în valoare de peste un milion de dolari în favoarea Iris Foundation şi Northern Crow care sprijină programele de educaţie şi sănătate în favoarea copiilor defavorizaţi.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. A fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta revistei Time Magazine şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici