O fotografie a naţionalei de fotbal a Iranului a devenit virală pe internet

O fotografie pentru care membrii echipei de fotbal naţionale a Iranului au pozat îmbrăcaţi în costume elegante oficiale a devenit virală pe reţelele de socializare, potrivit mirror.co.uk.

5877 afișări
Imaginea articolului O fotografie a naţionalei de fotbal a Iranului a devenit virală pe internet

O fotografie a naţionalei de fotbal a Iranului a devenit virală pe internet

La Cupa Mondială de fotbal 2018, care a debutat joi seară şi se va încheia pe 15 iulie, naţionala Iranului a fost selectată într-o grupă cu adversari puternici - Spania, Portugalia şi Maroc.

Dar, chiar dacă nu vor fi victorioşi pe teren, iranienii fac senzaţie pe reţelele de social media.

Fotografiile oficiale, pentru care atleticii fotbalişti au pozat în costume elegante, au făcut deliciul fanilor.

Unii chiar s-au întrebat dacă naţionala de fotbal a Iranului joacă la Cupa Mondială sau concurează la Mr. Universe.

Între timp, antrenorul echipei, Carlos Queiroz, a cerut companiei Nike să îşi ceară scuze pentru că a refuzat să furnizeze ghete fotbaliştilor.

Nike - o companie americană - spune că nu a putut face acest lucru din cauza unor sancţiuni economice impuse Iranului de SUA.

Însă Queiroz, a cărui echipă va juca împotriva Marocului vineri, de la ora 18.00, a criticat Nike, calificând gestul companiei americane drept "ridicol" şi "inutil", şi a cerut FIFA să intervină în această problemă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici