O stewardesă a căzut din avion, de la înălţime. Nimeni nu îşi explică ce s-a întâmplat

O stewardesă de la Air India a fost grav rănită după ce a căzut dintr-un avion, înainte de decolare, pe Aeroportul din Mumbai, informează BBC.

4534 afișări
Imaginea articolului O stewardesă a căzut din avion, de la înălţime. Nimeni nu îşi explică ce s-a întâmplat

O stewardesă a căzut din avion, de la mare înălţime. Nimeni nu îşi explică ce s-a întâmplat

Incidentul a avut loc luni dimineaţă, în timpul pregătirilor ce se efectuau pentru îmbarcarea spre Delhi. Harsha Lobo, însoţitor de zbor, a căzut în gol, pe uşa avionului, când a vrut să o închidă.  

Femeia, în vârstă de 52 de ani, a suferit multiple leziuni şi are o fractură şi a fost transportată la spital.

Air India a transmis, într-un comunicat, că investighează acest caz.

"Într-un incident nefericit, unul dintre membrii echipajului, Harsha Lobo, a căzut de la înălţime, pe uşa aeronavei Boeing-777, în timp ce o închidea", a transmis Air India.

Potrivit medicilor, ajunşi la faţa locului, Harsha Lobo era conştientă la momentul acordării primelor îngrijiri, dar starea sa este gravă. 

"Este conştientă, dar are o fractură deschisă la piciorul drept, precum şi multiple leziuni", a declarat un oficialul de la Aeroportul din Mumbai. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici