Partenera lui Tom Cruise din "Cocktail", la aproape 50 de ani. Elisabeth Shue continuă să joace în filme - FOTO, VIDEO

Partenera lui Tom Cruise din filmul "Cocktail" (1988), Elisabeth Shue, va împlini în luna octombrie 50 de ani. De la mijlocul anilor '80 până în prezent, Elisabeth Shue a jucat neîncetat în filme.

2205 afișări
Imaginea articolului Partenera lui Tom Cruise din "Cocktail", la aproape 50 de ani. Elisabeth Shue continuă să joace în filme - FOTO, VIDEO

Elisabeth Shue şi Tom Cruise în "Cocktail"

Devenită cunoscută datorită apariţiei în filmul "Karate Kid" (1984), peliculă în care a interpretat rolul iubitei protagonistului, Elisabeth Shue a înregistrat un succes enorm cu "Cocktail".

După rolul lui Jordan Mooney din "Cocktail", Elisabeth Shue apare imediat în alte două filme de succes, "Înapoi în viitor 2" (1989) şi "Înapoi în viitor 3" (1990), lungmetraje în care a interpretat-o pe Jennifer Parker, iubita protagonistului Marty Mc Fly (Michael J. Fox).

În "Cocktail", Elisabeth Shue interpretează fiica unui multimilionar, Richard Mooney, care se îndrăgosteşte de un barman, Brian Flanagan (Tom Cruise) într-o excursie în Jamaica.

După ce rămâne însărcinată cu Flanagan, Jordan Mooney îl zăreşte într-o noapte pe iubitul ei cu o altă femeie şi decide să se despartă de el. După mai multe obstacole, printre care tatăl lui Jordan şi moartea celui mai bun prieten al lui Flanagan, cei doi protagonişti se vor căsători.

Filmul a fost un real succes de box-office, având încasări de 171.504.781 dolari în condiţiile unui buget de 11 milioane dolari.

În 1995, Elisabeth Shue o va interpreta pe prostituata Sera în "Leaving Las Vegas" (Părăsind Las Vegas-ul), rol care îi va aduce cele mai multe premii internaţionale şi nominalizări la Oscar şi la Globul de Aur. Partenerul său din film, Nicolas Cage, va obţine Oscarul pentru cel mai bun actor într-un rol principal după interpretarea lui Ben Sanderson în acest lungmetraj.

Elisabeth Shue continuă să joace în filme, în acest an urmând să apară în "Behaving Badly", unde o va interpreta pe Pamela Bender.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici