Apollo Creed, la 37 de ani de la rolul din "Rocky 1". Cum s-a schimbat actorul Carl Weathers - FOTO

Carl Weathers, interpretul lui Apollo Creed din primele 4 filme din franciza "Rocky", are acum 65 de ani. Rolul campionului mondial la categoria grea la box Apollo Creed, care luptă în câteva meciuri memorabile cu Rocky, interpretat de Sylvester Stallone, l-a făcut celebru pe Weathers.

17944 afișări
Imaginea articolului Apollo Creed, la 37 de ani de la rolul din "Rocky 1". Cum s-a schimbat actorul Carl Weathers - FOTO

Apollo Creed, la 37 de ani de la rolul din "Rocky 1". Cum s-a schimbat actorul Carl Weathers

Trecerea timpului şi-a pus amprenta şi asupra musculosului Carl Weathers, care afişa un fizic de invidiat în primele 4 filme ale francizei "Rocky".

Apollo Creed era campionul mondial la categoria grea în filmul "Rocky 1" (1976), care decide să îi dea o şansă boxerului anonim Rocky Balboa, "Italian Stallion". 

Rocky Balboa luptă fantastic în primul meci cu Apollo Creed, dar nu reuşeşte să obţină centura de campion mondial la categoria grea. El îl va învinge prin KO pe Apollo Creed şi va obţine titlul mondial în cel de-al doilea film al francizei.

Apollo Creed şi Rocky Balboa devin cei mai buni prieteni după cele două meciuri de lungă durată dintre ei, iar Creed chiar îl antrenează pe Rocky în cel de-al treilea film al francizei, în care Balboa luptă cu Clubber Lang (interpretat de Mr. T) pentru a-şi recupera centura de la acesta. Balboa fusese făcut KO în primul meci cu Clubber Lang după numai 2 reprize.

În "Rocky 4", Apollo Creed moare în lupta cu puternicul rus Ivan Drago, iar Rocky Balboa merge la Moscova pentru a-şi răzbuna prietenul. În cele din urmă îl va învinge pe Drago.

În afară de filmele din franciza "Rocky", Carl Weathers a mai jucat în "Action Jackson" (1988), "Happy Gilmore" (1996), alături de Adam Sandler, şi în multe alte lungmetraje.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici