Personalul unui bar ajută femeile care au o întâlnire nereuşită să scape de partener - FOTO

Un bar din Marea Britanie încearcă să ajute femeile care ies la întâlniri aranjate online şi nu sunt mulţumite de partener sau nu se simt în siguranţă alături de acesta, prin intermediul unui afiş lipit pe peretele din toaleta femeilor, scrie AOL.com.

1777 afișări
Imaginea articolului Personalul unui bar ajută femeile care au o întâlnire nereuşită să scape de partener - FOTO

Personalul unui bar ajută femeile care au o întâlnire nereuşită să scape de partener - FOTO (Imagine Shutterstock / Mediafax Foto)

Afişul oferă soluţii pentru întâlniri nereuşite, mai ales că, în ultimul timp, numărul utilizatorilor de Tinder (aplicaţie de întâlniri online - n.r.) a crescut vertiginos.

"Nu arată ca în poza de profil sau se poartă ciudat? Dacă te afli la o întâlnire care nu merge conform planului, vino la bar şi întreabă de Rachelle sau Jennifer, iar noi te vom scoate din situaţia neplăcută şi îţi comandăm şi un taxi", sunt primele rânduri ale posterului.

În afiş, personalul explică că importanţa clienţilor este primordială.

"Siguranţa şi fericirea ta este prioritatea noastră. Dacă cineva te deranjează sau te face să te simţi incomod, te rugăm să ne spui. În mod discret, ne vom ocupa de ei, iar dacă este necesar, îi vom ruga să părăsească localul. Vrem să te bucuri de timpul petrecut aici. Comunică cu noi şi rezolvăm situaţia :)", mai poate fi citit în afiş.

Barul, numit The Brickyard şi localizat în St Albans (Marea Britanie), a primit multă atenţie din partea publicului din online pentru iniţiativa demnă de lăudat pe care a luat-o personalul, după ce o persoană anonimă a fotografiat afişul şi a publicat poza pe internet.

Potrivit Metro UK, angajaţii barului au declarat: "A fost un afiş conceput strict pentru siguranţa clientelor noastre, dar a atras atenţia a mii de oameni, nu doar femei, şi ne-aţi făcut fericiţi arătându-vă sprijinul şi susţinerea faţă de iniţiativa noastră, aşa că vă mulţumim".

"Cu toată sinceritatea, nu ne-am gândit vreodată că afişul va atrage un asemenea nivel de atenţie, iar în lumina feedback-ului pozitiv primit de la voi, vă anunţăm că deja plănuim să lansăm o astfel de campanie şi pentru bărbaţi", au conchis aceştia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici