O companie de turism a introdus o rută specială cu autobuzul, pentru ca oamenii să se odihnească: „Acest tur le permite pasagerilor să doarmă pur şi simplu în autobuz”

Orice proaspăt părinte va confirma efectele liniştitoare şi somnoroase ale unei maşini asupra sugarilor obosiţi şi irascibili. Acelaşi zgomot rutier funcţionează şi asupra adulţilor.

897 afișări
Imaginea articolului O companie de turism a introdus o rută specială cu autobuzul, pentru ca oamenii să se odihnească: „Acest tur le permite pasagerilor să doarmă pur şi simplu în autobuz”

Plimbare cu autobuzul, cu rolul de a adormi oamenii: „Acest tur le permite pasagerilor să doarmă pur şi simplu în autobuz”

O companie de turism din Hong Kong, ulu tours, a observat că pasagerii adormeau în autobuzele sale şi a lansat recent o călătorie de cinci ore spre nicăieri. Compania speră că pasagerii vor considera că este o variantă bună pentru a se odihni, potrivit NPR.

Când ne gândeam la noi tururi, am văzut o postare pe reţelele de socializare de la un prieten de-al meu care spunea că este stresat de munca sa şi că nu poate dormi noaptea", a declarat Kenneth Kong, manager de marketing şi afaceri la ulu. „Dar când călătorea cu autobuzul, reuşea să doarmă bine. Postarea lui ne-a inspirat să creăm acest tur care le permite pasagerilor să doarmă pur şi simplu în autobuz”.
 
Biletele variază între 13 şi 51 dolari de persoană, în funcţie de locurile alese, la etaj sau jos. Călătorii primesc, de asemenea, o pungă de cadouri cu o mască pentru ochi şi dopuri pentru urechi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici