Prima imagine cu Whitney Houston după moarte. Vedeta s-ar fi înecat în cadă - FOTO

La puţin timp după moartea surprinzătoare a cântăreţei Whitney Houston, au apărut primele imagini cu aceasta după deces.

24677 afișări
Imaginea articolului Prima imagine cu Whitney Houston după moarte. Vedeta s-ar fi înecat în cadă - FOTO

Prima imagine cu Whitney Houston după moarte. Vedeta s-ar fi înecat în cadă (Imagine: tmz.com)

Conform site-ului tmz.com, care a publicat imaginea, în camera de hotel nu au fost găsite medicamente ilegale, însă au fost găsite unele cu reţetă, fiind posibil ca vedeta să se fi înecat în cadă.

Trupul neînsufleţit al cântăreţei a fost socs din camera de hotel pe o targă, fiind dus la morgă pentru autopsie.

La sosirea echipajelor de salvare, trupul vedetei fusese deja scos din cadă, iar autopsia va determina dacă aceasta a murit înecată sau din altă cauză.

Surse din poliţie au declarat pentru TMZ că în camera artistei au fost găsite mai multe recipiente cu medicamente, însă nu există nicio dovadă că Whitney a consumat alcool în cameră.

TMZ mai susţine că fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina, a avut o altercaţie cu poliţiştii sosiţi pentru a constata decesul mamei sale, din cauză că nu i-ar fi permis accesul în camera de hotel. Bobbi Kristina ar fi sosit la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles, unde a fost găsită moartă mama sa, la câteva ore după decesul acesteia. În momentul în care poliţia nu i-a permis accesul în cameră, Bobbi Kristina, în vârstă de 18 ani, ar fi început să ţipe, să blesteme şi să ceară insistent să-şi vadă mama. În cele din urmă, tânăra a decis să părăsească hotelul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici