Primele imagini necenzurate cu prinţesa Diana după accidentul în care şi-a pierdut viaţa - VIDEO

O fotografie şocantă a prinţesei Diana după accidentul în care a decedat în 1997 va fi făcută publică pentru prima dată, în cadrul unui documentar despre moartea sa.

7673 afișări
Imaginea articolului Primele imagini necenzurate cu prinţesa Diana după accidentul în care şi-a pierdut viaţa - VIDEO

Primele imagini necenzurate cu prinţesa Diana după accidentul în care şi-a pierdut viaţa

Documentarul "Unlawful Killing", care va fi prezentat vineri în cadrul festivalului de la Cannes în această săptămână, este realizat de Keith Allen şi Mohammed Fayed, tatăl lui Dodi al Fayed, care a murit în acelaşi accident, scrie dailymail.co.uk.

Filmul de 90 de minute include o fotografie alb-negru a Dianei, realizată la câteva momente după accidentul din pasajul din Paris. În imaginea care nu a mai fost publicată până acum se pot distinge trăsăturile prinţesei şi părul său blond.

Fotografia necenzurată va apărea în întreaga lume, dar nu şi în Marea Britanie.

Vestea că realizatorii filmului vor folosi această fotografie a stârnit multe nemulţumiri în rândul prietenilor prinţesei Diana, care afirmă că aceasta este doar o tactică pentru a face bani.

Surse din partea Casei Regale au declarat că fiii prinţesei Diana sunt oripilaţi de această veste şi că nu vor comenta subiectul pentru a nu le face publicitate realizatorilor fimului.

În 2008, un juriu a decis că prinţesa Diana şi Dodi Fayed au murit din cauza şoferului Henri Paul, care a condus în stare de ebrietate.

Mohammed Fayed l-a acuzat pe prinţul Phillip că a muşamalizat accidentul în care Diana şi fiul său au murit şi chiar a sugerat că prinţul Charles ar fi fost implicat, pentru a împiedica căsătoria Dianei cu fiul său musulman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici