Prinţul Harry şi logodnica sa, Meghan Markle, au vorbit despre egalitatea de gen, într-o vizită la un post de radio

Prinţul Harry şi logodnica sa, Meghan Markle, au vorbit despre egalitatea de gen într-o vizită la un post de radio din Brixton, Londra, aceasta fiind prima ieşire oficială din acest an a cuplului.

490 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry şi logodnica sa, Meghan Markle, au vorbit despre egalitatea de gen, într-o vizită la un post de radio

Prinţul Harry şi logodnica sa, Meghan Markle, au vorbit despre egalitatea de gen, într-o vizită la un post de radio

Prinţul Harry a fost întrebat de un grup de DJ-i care este părerea lui despre egalitatea de gen. Prinţul s-a uitat în ochii logodnicei şi a lăsat-o să vorbească în numele lui.

"Ea este cea care răspunde la întrebări", a spus râzând prinţul Harry, potrivit revistei People. "Ca bărbaţi, trebuie să ne facem datoria, pentru că altfel nu va funcţiona", a adăugat acesta.

"Da, pentru că tot vorbeam de egalitatea de gen", a răspuns râzând Meghan Markle, adăugând, într-o notă mai serioasă, că este importantă pentru femei iubirea de sine.

Înainte de a deveni logodnica prinţului Harry, actriţa americană era cunoscută pentru concepţiile sale feministe.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au vizitat postul de radio londonez ca parte a angajamentelor lor oficiale de anul acesta. Postul de radio Reprezent 107.3FM se ocupă de pregătirea tinerilor care îşi doresc o carieră în media, oferind şi oportunităţi de angajare persoanelor defavorizate, cu scopul de a reduce infracţionalitatea.

Prinţul şi logodnica sa au vorbit şi despre nunta lor, Meghan spunând că se simte "foarte entuziasmată" şi mulţumind tuturor pentru urări. Cei doi au salutat apoi mulţimea de oameni adunată în faţa postului de radio.

Prinţul Harry, nepotul reginei Elizabeth a II-a, al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi actriţa Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai, la castelul Windsor, reşedinţă regală de peste 1.000 de ani.

Prinţul Harry şi Meghan Markle şi-au anunţat logodna în noiembrie 2017 şi se vor căsători la biserica Saint George de la castelul Windsor.

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, protestantă, va fi botezată în biserica anglicană şi va primi confirmarea înaintea căsătoriei.

Prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, şi logodnica sa au apărut pentru prima dată împreună în public pe 1 decembrie 2017, cu ocazia unui eveniment caritabil care a avut loc în oraşul britanic Nottingham.

Cei doi formează un cuplu de mai mult de un an.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici