VIDEO Prinţul Harry şi Meghan Markle, noi mărturisiri despre familia regală la Oprah Winfrey: moartea lui Lady Diana şi teama că „istoria se repetă”

  • Prinţul Harry şi Meghan Markle vor face noi mărturisiri despre retragerea din sânul familiei regale britanice, într-un interviu acordat celebrei Oprah Winfrey.
  • În trailer, ducele de Sussex vorbeşte despre moartea mamei sale, Lady Diana, şi mărturiseşte că posibilitatea ca „istoria să se repete” îl îngrijora înainte de a lua decizia plecării în SUA.
  • Prinţul Harry a oferit mai multe detalii despre schimbările din viaţa sa într-un interviu rar, faţă în faţă, oferit gazdei emisiunii „The Late Late Show”, James Corden.
9854 afișări
Imaginea articolului VIDEO Prinţul Harry şi Meghan Markle, noi mărturisiri despre familia regală la Oprah Winfrey: moartea lui Lady Diana şi teama că „istoria se repetă”

Sursa imagini: YouTube/CBS

După interviul inedit acordat gazdei emisiunii „The Late Late Show”, James Corden, prinţul Harry va face noi mărturisiri pentru Oprah Winfrey. CBS a postat deja două scurte videoclipuri de prezentare, de câte 30 de secunde, care promit o discuţie care atinge puncte controversate. Interviul complet va fi difuzat în SUA pe 7 martie.

Ducele de Sussex şi-a exprimat temerile legate de moartea tragică a mamei sale, Lady Diana Spencer. Prinţul Harry i-a mărturisit lui Oprah că posibilitatea ca „istoria să se repete” îl îngrijora înainte de a lua decizia retragerii din familia regală britanică.

De asemenea, din fragmentele selectate în trailer se înţelege că prinţul Harry e „uşurat” să o aibă alături pe soţia sa, Meghan Markle. Ducele a făcut referire la plecarea mamei sale din familia regală cu trei decenii în urmă, mărturisind că nu-şi poate închipui lucrurile prin care a fost nevoită să treacă de una singură. Lady Diana a renunţat la titlul de Alteţă Regală după divorţul de prinţul Charles, în august 1996, cu un an înainte de moartea sa într-un accident de maşină, la Paris.
 
Ducesa de Sussex va fi şi ea prezentă la Oprah, deşi în imaginile prezentate până acum nu are nicio replică. Meghan Markle va împărtăşi cu publicul experienţa sa în sânul casei regale, dar va vorbi şi despre subiecte sensibile din viaţa persoanlă, precum maternitatea şi presiunea vieţii publice.
 
Potrivit CBS, citat de BBC, cuplul va vorbi despre mutarea în Statele Unite şi despre planurile lor de viitor.
 
La fel ca mama sa, Lady Diana Spencer, Prinţul Harry e o figură publică extrem de urmărită la nivel internaţional. Totuşi, efectele negative ale popularităţii sale au stat şi la baza rupturii intens mediatizate de anul trecut, când ducii de Sussex au renunţat la îndatoririle regale şi au plecat în Statele Unite.

Prinţul Harry a oferit mai multe detalii despre această perioadă a vieţii sale într-un interviu rar, faţă în faţă, oferit gazdei emisiunii „The Late Late Show”, James Corden.

Cuplul a anunţat recent că aşteaptă un al doilea copil, iar Palatul Buckingham a transmis într-un comunicat de presă că regina Elisabeta, prinţul Charles şi întreaga familie sunt „încântaţi” de vestea noului bebeluş.

Ştirea a venit la doar câteva luni după ce Meghan Markle a dezvăluit că a suferit un avort spontan în iulie 2020.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici