Pugsley din "Familia Addams", la 32 de ani. Jimmy Workman, din nou în atenţia publicului după ce a renunţat la actorie - FOTO, VIDEO

Jimmy Workman, celebru pentru rolul lui Pugsley din comedia neagră "Familia Addams", nu a mai jucat în nicio altă producţie la fel de cunoscută, renunţând şi revenind în repetate rânduri la actorie pentru roluri mici şi fiind în prezent în atenţia presei din cauza unor tensiuni în familie.

1797 afișări
Imaginea articolului Pugsley din "Familia Addams", la 32 de ani. Jimmy Workman, din nou în atenţia publicului după ce a renunţat la actorie - FOTO, VIDEO

Pugsley din "Familia Addams", la 32 de ani. Jimmy Workman, din nou în atenţia publicului după ce a renunţat la actorie - FOTO, VIDEO

Născut pe 4 octombrie 1980 în Fairfax, Virginia, James Martin "Jimmy" Workman, Jr. este fiul mijlociu al familiei, fiind fratele mai mare al lui Ariel Winter, actriţa care o interpretează pe Alex din serialul "Modern Family".

Rolul de debut al lui Jimmy a fost cel al lui Pugsley din "Familia Addams" (1991), când avea 11 ani. A fost observat de echipa de la casting când a însoţit-o pe sora lui la o probă pentru rolul lui Wednesday, sora lui Pugsley (interpretată până la urmă de actriţa Cristina Ricci).

Cei de pe platou l-au rugat pe Jimmy să citească replicile personajului, iar rolul a fost al lui. A reluat rolul băiatului Morticiei şi al lui Gomez Addams şi în "Addams Family Values", doi ani mai târziu.

Au urmat roluri mai mici, în filme precum "Black Sheep" (1996) sau "As Good as It Gets" (1997), având scurte apariţii şi în seriale ca "Matlock"(1992) şi "Viaţa cu Louie" (1996), serie de desene animate pentru care şi-a împrumutat vocea.

Jimmy s-a retras prima oară din actorie după "The Addams Family Values", în 1993, după care a revenit doi ani mai târziu pentru câteva roluri, renunţând din nou la filme după "The Biggest Fan" (2002).

În 1993, Workman a câştigat premiul pentru cel mai bun actor tânăr secundar dintr-un film, pentru rolul lui Pugsley Addams, din partea Young Artist Award.

În vârstă de 32 de ani, Jimmy Workman a intrat din nou în atenţia presei în urma mediatizării relaţiei tensionate dintre sora lui mai mică, Ariel Winter, şi părinţii lor.

Ariel, în vârstă de 15 ani, se află în prezent sub tutela surorii sale după ce a acuzat-o pe mama ei, Chrystal, de abuz fizic şi emoţional, potrivit TMZ. Cele două nu au mai vorbit de aproximativ şase luni.

Recent, tatăl tinerei actriţe a obţinut autorizaţia de a-i gestiona finanţele, prilej cu care Jimmy le-a spus reporterilor că tatăl lor este încântat de acest lucru şi că familia va apela la ajutor profesionist pentru a rezolva tensiunile şi pentru a se reuni.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici