Rachel Weisz şi Daniel Craig au devenit părinţii unei fetiţe | FOTO

Actriţa britanică Rachel Weisz, în vârstă de 48 de ani, a născut o fetiţă, aceasta fiind primul ei copil cu soţul său, actorul Daniel Craig, potrivit people.com.

1099 afișări
Imaginea articolului Rachel Weisz şi Daniel Craig au devenit părinţii unei fetiţe | FOTO

Rachel Weisz şi Daniel Craig au devenit părinţii unei fetiţe

Actriţa a anunţat că este însărcinată în luna aprilie, într-un interviu pentru publicaţia The New York Times. La momentul respectiv, Weisz a spus că nu cunoaşte sexul copilului.

Actorii Rachel Weisz şi Daniel Craig, în vârstă de 50 de ani, s-au căsătorit în 2011, la New York.

Actriţa mai are un fiu, Henry, în vârstă de 11 ani, din relaţia cu regizorul Darren Aronofsky, iar Craig mai are o fiică în vârstă de 25 de ani, Ella, cu fosta lui soţie, actriţa scoţiană Fiona Loudon, de care a divorţat în 1994.

Rachel Weisz a primit un premiu Oscar pentru rolul din "Prietenie absolută/ The Constant Gardener" (2005) şi a putut fi văzută pe marile ecrane şi în filmele "Din Raiul Meu/ The Lovely Bones", de Peter Jackson, şi "Agora", de Alejandro Amenabar. Cel mai recent film al său este "Disobedience", regizat de Sebastián Lelio.

Daniel Craig se pregăteşte să joace pentru a cincea oară rolul lui James Bond, în cel de-al 25-lea film al francizei, după apariţiile din "Casino Royale" (2006), "007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace" (2008), "007: Coordonata Skyfall/ Skyfall" (2012) şi "Spectre" (2015). Daniel Craig a mai fost prezent pe marile ecrane, printre altele, în "The Girl with the Dragon Tattoo", ecranizarea americană după primul roman din trilogia "Millenium" de Stieg Larsson, "Aventurile lui Tintin : Secretul Licornului", "Cowboys and Aliens", dar şi thrillerul "Dream House", în care joacă alături de soţia sa, Rachel Weisz, şi de Naomi Watts.

 (Imagine: msn.com)

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici