Rapperul Suge Knight va fi în continuare judecat pentru omor

Un judecător din Los Angeles a refuzat, marţi, să respingă acuzaţiile de omor şi tentativă de omor care îi sunt aduse rapperului Suge Knight de văduva unui bărbat pe care Knight l-a călcat cu maşina, pe 29 ianuarie, informează Reuters.

843 afișări
Imaginea articolului Rapperul Suge Knight va fi în continuare judecat pentru omor

Rapperul Suge Knight va fi în continuare judecat pentru omor (Foto: Hepta)

Avocaţii lui Suge Knight au cerut instanţei clasarea cazului, după ce un martor cheie a refuzat sub jurământ să îl identifice pe rapper ca fiind şoferul care a lovit cu automobilul cele două victime.

Judecătorul Stephen Marcus de la Curtea Supremă din Los Angeles s-a situat, însă, de partea acuzării, susţinând că există dovezi mai mult decât suficiente din care reiese că Knight este cel care a condus respectiva maşină.

"Nu este niciun dubiu că 'Suge' Knight a fost persoana care a condus respectivul camion roşu", a spus judecătorul, în faţa lui Suge Knight, care a fost adus în sala de judecată îmbrăcat în uniformă portocalie de puşcăriaş.

În luna ianuarie, Suge Knight a călcat un bărbat cu maşina, după care a fugit de la locul accidentului în care a fost implicat, în urma unei altercaţii cu alţi doi bărbaţi, pe platourile de filmare a dramei biografice "Straight outta Compton", dedicată grupului rap celebru în anii 1990 N.W.A (N*ggaz with Attitudes). În urma accidentului o altă persoană a fost rănită.

Potrivit relatărilor tmz.com de la momentul respectiv, Knight a fost implicat într-o bătaie cu doi bărbaţi pe un platou de filmare şi, după ce a dat cu maşina peste victimă, vedeta hip hop a fugit de la faţa locului.

Bărbatul care a murit a fost identificat ca fiind Terry Carter, un prieten al lui Suge Knight, şi ar fi ajuns pe platoul de filmare împreună cu acesta. Carter se deplasa spre maşina în care se afla Knight, dar era în spatele vehiculului când rapperul a pus maşina în mişcare în marşarier.

Potrivit tmz.com, celălalt bărbat rănit este actorul Cle "Bone" Sloane, care a jucat în "Zi de instrucţie/ Training Day" şi "Ultima razie/ End of Watch", dar rănile sale nu i-au pus viaţa în pericol.

Knight a pledat nevinovat la acuzaţiile de omor, tentativă de omor, lovire şi fugă de la locul accidentului, care i se aduc în acest caz. El se află în prezent în arest, cu o cauţiune fixată la suma de 10 milioane de dolari.

Însă, în luna iunie, văduva lui Terry Carter, Liliane Carter, a depus o plângere împotriva lui Suge Knight. Dr. Dre, Ice Cube - doi dintre producătorii filmului -, precum şi împotriva studiourilor Universal, motivând că acest omor ar fi putut fi evitat.

De cealaltă parte, avocaţii lui Suge Knight, între care se numără şi Tom Mesereau, care l-a apărat şi pe cântăreţul Michael Jackson în procesele în care era acuzat de molestarea unor copii, au susţinut că rapperul i-a lovit în mod accidental pe cei doi bărbaţi în timp ce încerca să fugă de ceea ce credea a fi o tentativă de ambuscadă, care s-ar fi produs după conflictul de pe platourile de filmare.

"Este o insultă că cineva poate fi acuzat de crimă într-un caz ca acesta", a declarat avocatul Tom Mesereau.

Următoarele audieri în acest caz au fost stabilite de instanţă pentru 17 iulie, respectiv 17 septembrie.

Dacă va fi condamnat pentru crimă, Knight riscă o pedeapsă de la 25 de ani de închisoare până la închisoare pe viaţă.

Incidentul în care a fost implicat Suge Knight vine după ce în luna august a anului trecut mogulul hip hop a fost împuşcat de şase ori în timpul unei petreceri organizate de Chris Brown, înainte de gala MTV Video Music Awards. O lună mai târziu, Knight a fost arestat şi pus sub acuzare pentru furtul unei camere video a unui fotograf de celebrităţi din Beverly Hills.

Suge Knight, al cărui nume real este Marion Hugh Knight, Jr., este cofondator al Death Row Records, o casă de discuri care a produs majoritatea hiturilor rap din anii 1990, pentru artişti ca Tupac Shakur, Dr. Dre şi Snoop Dogg.

Imperiul muzical al lui Knight a început să se destrame, însă, la mijlocul anilor 1990, după ce a făcut închisoare pentru încălcarea termenilor eliberării condiţionate, Tupac a fost ucis, iar Dr. Dre a părăsit compania.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici