Reacţia NASA după ce "Interstellar" a primit Oscarul pentru cele mai bune efecte vizuale - FOTO

NASA a comentat pe contul său oficial de Twitter câştigarea de către pelicula "Interstellar" a premiului Oscar pentru cele mai bune efecte vizuale.

3888 afișări
Imaginea articolului Reacţia NASA după ce "Interstellar" a primit Oscarul pentru cele mai bune efecte vizuale - FOTO

Reacţia NASA după ce "Interstellar" a primit Oscarul pentru cele mai bune efecte vizuale

NASA a publicat două poze pe contul de Twitter după ce Interstellar a câştigat Oscarul pentru efecte vizuale, glumind pe seama acestui fapt, relatează huffingtonpost.co.uk.

"Interstellar a câştigat Oscarul 2015 pentru efecte vizuale. Aceasta este o imagine a Pământului. Fără efecte", a fost descrierea unei poze pe care NASA a postat-o.

"În Interstellar, s-au explorat noi lumi. @NasaKepler le găseşte într-adevăr", a fost explicaţia celei de-a doua poze postate de NASA.

Pelicula "Interstellar" a obţinut premiul Oscar anul acesta pentru cele mai bune efecte vizuale.

În ciuda glumelor, NASA nu a fost deranjată de câştigarea Oscarului pentru efecte vizuale de către "Interstellar", ba chiar a încercat să folosească popularitatea peliculei pentru a promova munca pe care o depune în spaţiu.

NASA l-a intervievat, în timpul ceremoniei Oscar de anul acesta, pe câştigătorul premiului pentru cel mai bun actor în rol principal, Eddie Redmaybe, care l-a interpretat pe Stephen Hawking în pelicula ”The Theory of Everything”.

"Birdman", de Alejandro Gonzalez Iñárritu, a primit premiul Oscar pentru cel mai bun film, la cea de-a 87-a gală de decernare a acestor distincţii, care a avut loc la Los Angeles.

VEZI AICI LISTA COMPLETĂ A CÂŞTIGĂTORILOR PREMIILOR OSCAR DIN ACEST AN

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici