Rihanna îşi lansează noul album prin şapte concerte, în şapte zile, în şapte ţări

Cântăreaţa Rihanna a anunţat că va marca lansarea noului ei album de studio, "Unapologetic", printr-un mini-turneu intitulat "777 Tour", ce va consta în şapte concerte, susţinute în şapte zile consecutive, în şapte ţări diferite.

294 afișări
Imaginea articolului Rihanna îşi lansează noul album prin şapte concerte, în şapte zile, în şapte ţări

Rihanna îşi lansează noul album prin şapte concerte, în şapte zile, în şapte ţări

Acest turneu inedit va debuta la Londra, pe 14 noiembrie, şi va continua cu show-uri pe care Rihanna le va susţine la Paris, Toronto, Berlin, Paris, Stockholm şi New York, informează contactmusic.com.

Rihanna va călători la bordul unui avion Boeing 777 personalizat pentru aceste show-uri, pe care artista născută în Barbados le va susţine pentru a marca lansarea albumului "Unapologetic", care va ajunge pe piaţă pe 16 noiembrie.

Avionul va putea să transporte 200 de persoane, iar artista în vârstă de 24 de ani a invitat 150 de jurnalişti din 82 de ţări şi un grup de admiratori să o însoţească în acest "turneu non-stop" inedit.

Rihanna a comandat deja multe sticle de şampanie şi le-a promis fanilor că va cânta pentru ei în timpul zborurilor.

"Rihana a cerut câteva sticle de şampanie Armand de Brignac la bordul avionului. A cerut să poată să fie ascultată prin sistemul audio al avionului, pentru că va cânta în avion. A cerut, totodată, perne şi pături brodate cu iniţialele ei", a declarat o sursă pentru The Sun.

Rihanna a anunţat, totodată, că va susţine un turneu nord-american în 2013, ce va include un număr impresionant de concerte.

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit Nr.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale, "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". În ultimii trei ani, cântăreaţa născută în Barbados a lansat de fiecare dată un album nou în luna noiembrie: "Rated R" (2009), "Loud" (2010) şi "Talk That Talk" (2011).

Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici