Ronnie O’Sullivan, multiplu campion mondial de snooker:Îmi place România, le spun tuturor să o viziteze, poate o să-mi cumpăr o casă aici

Multiplul campion mondial de snooker, englezul Ronnie O’Sullivan, a declarat că îi place România şi că le recomandă tuturor cunoscuţilor să viziteze ţara noastră, menţionând că poate şi-ar cumpăra o casă aici, dar depinde de preţ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3789 afișări
Imaginea articolului Ronnie O’Sullivan, multiplu campion mondial de snooker:Îmi place România, le spun tuturor să o viziteze, poate o să-mi cumpăr o casă aici

Ronnie O’Sullivan, multiplu campion mondial de snooker:Îmi place România, le spun tuturor să o viziteze, poate o să-mi cumpăr o casă aici (Imagine: Wikipedia)

Ronnie O’Sullivan a declarat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, înaintea turneului demonstrativ din cadrul Snooker Titans Trophy, că se bucură să fie pentru a treia oară în România pentru a juca snooker, promiţând că vor fi meciuri interesante.

„Mă bucur să fiu din nou în România, în Cluj, unde să putem oferi meciuri interesante. Unul dintre lucrurile care îmi place la snooker este că este un sport care îţi permite să vizitezi diverse ţări, să întâlneşti diverse culturi şi să joci în faţa fanilor. Nu este vorba numai despre meciuri, ci şi despre oamenii pe care îi întâlneşti şi ţările pe care le vizitezi. Îmi place în România, sunt pentru a treia oară aici, le spun tuturor că trebuie să viziteze ţara, este frumos aici, mâncarea, clădirile, totul, este un loc minunat. Poate o să-mi cumpăr o casă aici, depinde cât de scumpă ar fi, ar trebui să câştig mai multe turnee”, a spus O’Sullivan.

Omul de afaceri Adrian Thiess, organizatorul turneului demonstrativ, a declarat la rândul său în aceeaşi conferinţă de presă că speră ca, după meciuri, să se intre în linie dreaptă cu un eveniment major care va transmis în 68 de ţări transmis şi urmărit de peste 100 de milioane de telespectatori, şi anume Campionatul European de Snooker din 3 – 9 octombrie, care va fi găzduit de Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Ronnie O’Sullivan participă, sâmbătă şi duminică, la Cluj-Napoca, la Snooker Titans Trophy Cluj, un patrulater de meciuri demonstrativ de snooker, alături de Mark Selby, Steve Davis şi Reanne Evans.

Meciurile, câte două pe zi, se desfăşoară în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, după sistemul cel mai bun din 11 frame-uri.

Snooker Titans Trophy Cluj este un eveniment organizat de McCann/ Thiess Events, care a mai organizat meciuri demonstrative similare la Bucureşti în noiembrie 2015 şi aprilie 2016.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici