Sărutul ce ar fi trebuit să fie de adio: Povestea emoţionantă a unei fetiţe care a scăpat miraculos de la moarte - FOTO

O fetiţă a scăpat miraculos de moarte, deşi doctorii spuneau că nu mai există nicio şansă ca ea să trăiască şi se pregăteau să o deconecteze de la aparatele ce o ţineau în viaţă. Mama ei a sărutat-o pentru a-şi lua adio de la ea, dar fetiţa a rămas în viaţă.

18668 afișări
Imaginea articolului Sărutul ce ar fi trebuit să fie de adio: Povestea emoţionantă a unei fetiţe care a scăpat miraculos de la moarte - FOTO

Sărutul ce ar fi trebuit să fie de adio: Povestea emoţionantă a unei fetiţe care a scăpat miraculos de la moarte (Imagine: Daily Mail)

Jennifer şi-a sărutat fetiţa în vârstă de 14 luni la acea vreme, Alice, pentru a-şi lua adio de la ea, relatează dailymail.co.uk.

Fetiţa suferise de o formă gravă de meningită cu o lună în urmă, apoi rinichii îi cedaseră şi se afla în comă, dependentă de dializă şi conectată la un ventilator.

Mama ei a rememorat momentul în care a sărutat-o de rămas-bun: "Doream să-i spun cât de mult am iubit-o, speram că mă putea auzi şi înţelege. Vorbeam cu ea ca şi cum nimic nu ar fi fost în neregulă, dar simţeam că delirez. Totul părea desprins de realitate. Am simţit căldura ei, i-am văzut culoarea din obraji. Ea mă privea ca un copil adormit", a povestit aceasta.

"Trecutul şi prezentul s-au contopit în acel moment. I-am spus cât de mândră am fost de ea, că a luptat atât de mult şi că se putea odihni acum. Şi m-am culcat lângă ea. Eram zăpăcită. Mi-au spus că va muri în acea dimineaţă, că vor opri aparatele pentru că nu va putea niciodată să respire de una singură. Am încercat să îmi spun că deja este departe, dar nu am putut să mă conving. Te agăţi de speranţă până în ultima clipă", a continuat ea.

Femeia hotărâse ca organele fiicei sale să fie donate pentru a ajuta alte vieţi: "Doctorii veniseră pentru organe. Deodată, au deconectat toate aparatele şi Alice era acolo, zăcând pe pat, în lumina aceea difuză. I-au dat morfină şi apoi am rămas doar noi, eu, Alice şi tatăl ei, Phil. Am sărutat-o pe micuţă. Era atât de caldă încât nu-mi imaginam că se pregăteşte să moară", a mai rememorat ea.

Ceea ce s-a întâmplat după aceea a fost un miracol. Alice nu a murit. Când au fost deconectate aparatele, pe 24 noiembrie 2010, fetiţa a început să respire singură.

Acum, în vârstă de 3 ani şi jumătate, Alice merge la o şcoală specială, se joacă şi de curând a spus "Mama" pentru prima dată. Nu poate merge neajutată, dar acest lucru poate fi remediat. Problemele cu rinichii s-au ameliorat, iar Phil şi Jennifer o încurajează în fiecare zi pentru ca fata să înregistreze progrese în legătură cu alte probleme cauzate de boală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici