Scout Willis, fiica actorilor Demi Moore şi Bruce Willis, arestată la New York

Scout Willis, fiica în vârstă de 20 de ani a actorilor Demi Moore şi Bruce Willis, a fost arestată şi încarcerată pentru o noapte la New York, după ce a consumat băuturi alcoolice şi a prezentat poliţiei o carte de identitate falsă.

2115 afișări
Imaginea articolului Scout Willis, fiica actorilor Demi Moore şi Bruce Willis, arestată la New York

Scout Willis (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Scout Willis a apărut în faţa unui judecător din New York marţi şi a fost acuzată de fals în acte publice şi consum de alcool în locuri publice. A fost eliberată fără cauţiune, dar va reveni în faţa tribunalului newyorkez pe 31 iulie, informează Reuters.

Fiica mijlocie a celor doi actori a fost surprinsă în dimineaţa de luni în timp ce bea o bere în staţia de metrou Union Square din Manhattan. Scout Willis, studentă la Universitatea Brown, a oferit mai întâi poliţiei o carte de identitate falsă, sub numele Katherine Kelly, şi abia mult mai târziu a prezentat la control propriul document de identitate.

Consumul de băuturi alcoolice din recipiente deschise este ilegal în spaţiile publice din New York, cu excepţia petrecerilor, a festivalurilor de sezon sau a altor evenimente similare.

Bruce Willis şi prima lui soţie, actriţa americană Demi Moore, au fost căsătoriţi între anii 1987 şi 2000 şi au împreună trei fiice: Rummer, născută pe 16 august 1988, Scout LaRue, născută pe 20 iulie 1991, şi Tallulah Belle, născută pe 3 februarie 1994.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici