Show-ul "Top Gear", în noua formulă cu Chris Evans, va avea premiera la BBC pe 5 mai 2016 - FOTO

Versiune relansată a "Top Gear", care îl va avea ca prezentator principal pe Chris Evans, va fi difuzată în premieră la BBC pe 5 mai 2016, a anunţat noul star al acestui show, informează contactmusic.com.

450 afișări
Imaginea articolului Show-ul "Top Gear", în noua formulă cu Chris Evans, va avea premiera la BBC pe 5 mai 2016 - FOTO

Show-ul "Top Gear", în noua formulă cu Chris Evans, va avea premiera la BBC pe 5 mai 2016

Anunţul a fost făcut de Chris Evans în timpul emisiunii "Saturday Kitchen", cu James Martin, de la BBC.

Chris Evans a dezvăluit că a început miercuri filmările pentru noua versiune a "Top Gear", iar rezultatul obţinut până în prezent este unul bun.

"Vom merge în Statele Unite pentru a face primul nostru episod intercontinental în ianuarie şi vom filma un alt episod săptămâna viitoare", a mai spus Chris Evans. "Până când va reîncepe difuzarea show-ului, pe 5 mai, vom avea pregătite 32 de episoade", a adăugat acesta.

Recent, Chris Evans a fost fotografiat în timp ce filma pentru noul show "Top Gear" alături de campionul mondial de Formula 1 Jenson Button şi de The Stig, celebrul pilot profesionist anonim al emisiunii, pe pista de încercare de la Dunsfold Aerodrome. În momentul realizării fotografiilor, Evans se afla pe locul pasagerului, iar Jenson Button îl plimba într-un autoturism McLaren 650S Spider.

British Broadcasting Corporation (BBC) pregăteşte o versiune relansată a "Top Gear", care îl va avea ca prezentator principal pe Chris Evans, după ce corporaţia britanică de media a renunţat la Jeremy Clarkson, fostul star al show-ului, după o anchetă internă.

BBC a anunţat, pe 25 martie, că a decis să nu reînnoiască contractul lui Jeremy Clarkson pentru "Top Gear", după ce starul acestui show fusese suspendat pe 10 martie, ca urmare a unei dispute violente a acestuia cu producătorul Oisin Tymon.

Pe de altă parte, în luna iulie, Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May, foştii prezentatori ai emisiunii "Top Gear", au făcut public faptul că pregătesc un nou show automobilistic, care va fi difuzat, începând din 2016, pe platforma online Amazon Prime.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici