Sondaj: Oamenii cred că producătorii de smartphone-uri lansează prea multe modele noi

Rezultatele unui sondaj realizat de Greenpeace arată că oamenii cred că producătorii ar trebui să lanseze mai puţine modele de smartphone-uri.

1117 afișări
Imaginea articolului Sondaj: Oamenii cred că producătorii de smartphone-uri lansează prea multe modele noi

Sondaj: Oamenii cred că producătorii de smartphone-uri lansează prea multe modele noi (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Peste câteva săptămâni Apple va lansa un nou smartphone, aşteptat sub numele de iPhone 7. Acesta nu va fi cu mult diferit la exterior de modelul actual, iPhone 6S, scrie Go4it.

Se pare că gigantul american a luat decizia să lanseze un model complet regândit o dată la trei ani, o strategie pentru care compania a fost criticată.

Totuşi, utilizatorii nu mai simt nevoia să îşi schimbe atât de des telefonul, deoarece îmbunătăţirile aduse de noile modele sunt în mare parte incrementale. Rezultatele unui sondaj realizat de Greenpeace arată că oamenii cred că producătorii ar trebui să lanseze mai puţine modele de smartphone-uri.

Astfel, 75% dintre persoanele chestionate în Coreea de Sud sunt de acord cu faptul că producătorii de smartphone-uri lansează prea multe modele de telefoane. În China procentul celor care sunt de acord cu acest lucru este de 70%, iar în SUA de 63%.

Sursa: http://bit.ly/2bnf0Tk.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici