Statui din ceară ale cuplului prezidenţial american, inaugurate la Madame Tussauds din Washington - FOTO

Statuia din ceară a preşedintelui american Barack Obama şi cea a soţiei sale, Michelle, au fost inaugurate joi dimineaţă - ziua în care prima doamnă a Statelor Unite a împlinit 49 de ani - la muzeul Madame Tussauds din Washington.

301 afișări
Imaginea articolului Statui din ceară ale cuplului prezidenţial american, inaugurate la Madame Tussauds din Washington - FOTO

Statui din ceară ale cuplului prezidenţial american, inaugurate la Madame Tussauds din Washington - FOTO (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Administratorii instituţiei au decis să asigure "cuplului prezidenţial" o intrare triumfală în muzeu. Astfel, în faţa intrării, parcă pentru a întâmpina şi saluta statuile actualului cuplu de la Casa Albă, au fost plasate statuile din ceară ale altor două familii prezidenţiale americane, ambele provenind din Partidul Democrat - soţii Clinton şi soţii Kennedy, informează washingtonpost.com.

Statuile din ceară ale soţilor Obama făceau deja parte din expoziţia prezidenţială permanentă de la muzeul Madame Tussauds din Washington, însă artiştii instituţiei le-au modificat puţin, pentru a le face să reflecte mai bine felul în care arată în prezent Michelle şi Barack Obama, care se pregătesc pentru ceremonia de inaugurare a celui de-al doilea mandat prezidenţial.

Joanna Hobday, directorul departamentului de vânzări al muzeului, a dezvăluit că muzeul Madame Tussauds din Washington expune statuile din ceară ale tuturor celor 44 de preşedinţi americani.

Pentru a promova noua expoziţie dedicată preşedinţilor americani, administratorii muzeului Madame Tussauds au urcat statuile din ceară ale acestora într-un autobuz şi le-au plimbat prin centrul oraşului Washington.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici