- Home
- Life-Inedit
- (03.12.2019, 12:54)
- Adina Petcu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Studiu: Ce fură clienţii din hotelurile de lux
Să furi un săpun sau un pix poate părea un gest aproape nevinovat pentru cei mai mulţi dintre clienţii hotelurilor de pretutindeni. Totuşi, unii sunt mult mai îndrăzneţi şi pleacă din camerele în care au fost cazaţi cu televizoare, aşternuturi, piane sau chiar şi cu animalele împăiate folosite pentru decor, potrivit Wellnes Heaven.
Urmărește
1828 afișări
Studiu despre furturile din hoteluri. Ce „suveniruri” îşi însuşesc oamenii şi ce dispare din hotelurile de lux
Un studiu realizat de Wellnes Heaven pe un eşantion de 1.157 de membri ai personalului hotelier, a explicat care sunt obiectele furate în mod obişnuit de clienţii acestora. Rezultatele indică o diferenţă frapantă între preferinţele celor cazaţi la 4, respectiv 5 stele.
Una dintre concluziile studiului subliniază faptul că majoritatea oamenilor place din camera de hotel cu prosoapele sau halatele de baie puse la dispoziţia lor pe durata sejurului. Pe următoarele poziţii în clasamentul celor mai furate obiecte se află umeraşele, pixurile şi tacâmurile. În plus, s-au remarcat şi câteva cazuri spectaculoase, precum piese de mobilier, un pian din holul hotelului sau plăcuţele cu numărul camerei.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Adrian Sârbu: Știi că Iohannis și noua Democrativă n-au de gând să plece. Au câștigat alegerile chiar dacă le-au pierdut. Până când o să-i scoți din post. Fiecare Crăciun cu Ignatul lui!
-
Mausoleul familiei Assad, luat cu asalt, jefuit şi incendiat de rebeli
-
Burduja: Republica Moldova, în stare de urgenţă în sectorul energetic. Vom fi alături de Chişinău
-
Dughin ameninţă Europa de Est: „Trebuie să fie neutră sau să devină a Rusiei”
De asemenea, studiul a clasificat preferinţele în materie de furt ale clienţilor şi în funcţie de naţionalitatea acestora. Astfel, reiese că englezii şi nemţii sunt cei mai previzibili şi fură doar lucrurile „obişnuite”: prosoape şi produse de îngrijire corporală. Spre deosebire de aceştia, austriecii ar prefera vesela şi cafetierele, iar americanii – pernele şi bateriile sanitare din băi. Italienii iau ca suvenir pahare de vin, iar elveţienii pleacă deseori cu uscătorul de păr. Francezii, pe de altă parte, se orientează către televizoare şi telecomenzi, în timp ce olandezii ar fi înclinaţi către furtul becurilor şi a hârtiei igienice.
La prestigioasele hoteluri de 5 stele, rata furturilor este, în mod cu totul şi cu totul neaşteptat, mult mai mare decât la cele de numai 4. Pe lângă obiectele furate în mod normal din orice hotel, clienţii de lux au la dispoziţie aparatură modernă sau chiar opere de artă pe care şi le însuşesc fără regrete.
Cele 1.157 de hoteluri care au participat la studiu se află în cea mai mare parte în Europa. Dintre acestea, 634 sunt cotate cu 4 stele, iar 523 aparţin segmentului cu 5 stele.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Citește pe alephnews.ro: Guvernul adoptă un proiect de lege care va permite Armatei să doboare dronele rusești care pătrund în spațiul aerian al României. CSAT trebuie să hotărască cine dă ordinul pentru doborârea dronelor
Citește pe www.zf.ro: De ce trebuie să vindem motorina la preţuri internaţionale şi nu la 1 leu pe litru?
Citește pe www.zf.ro: Black Friday-ul care sparge toate recordurile. Cum s-a ajuns aici
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Consiliul Local al Sectorului 4 adoptă taxa de 540 de lei/an pentru proprietarii de mașini care nu au loc de parcare. Intră în vigoare de la 1 ianuarie
Gigant mondial cu afaceri de miliarde în toată lumea este anchetat în România de Consiliul Concurenţei. De ce este suspectată compania
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Gigi Becali a început să plângă în biserică. Imagini copleșitoare cu milionarul în momentul în care s-a prăbușit emoțional în fața icoanelor
PROSPORT.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe