Toni Braxton: Piesa "You're Making Me High" vorbeşte despre consumul de marijuana - VIDEO

Cântăreaţa americană Toni Braxton a declarat că piesa "You're Making Me High", lansată în 1996 şi recompensată cu un premiu Grammy, vorbeşte despre consumul de marijuana.

293 afișări
Imaginea articolului Toni Braxton: Piesa "You're Making Me High" vorbeşte despre consumul de marijuana - VIDEO

Toni Braxton (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Fanii şi membrii familiei sale au crezut întotdeauna că piesa este o odă sexy şi senzuală adusă unui nou iubit, însă cântăreaţa spune că vorbeşte despre consumul de marijuana.

Într-un interviu pentru postul VH1, Braxton a povestit: "Cu o săptămână înainte (să scrie cântecul, împreună cu Babyface şi Bryce Wilson), am fumat pentru prima dată marijuana şi m-am ameţit pentru prima dată şi astfel am adăugat chestia asta în cântec", informează contactmusic.com.

Piesa a ajuns pe prima poziţie în Billboard Hot 100 şi i-a adus lui Braxton un premiu Grammy pentru cea mai bună interpretare R&B.

Cântăreaţa şi compozitoarea americană Toni Braxton, în vârstă de 45 de ani, are în palmares şase premii Grammy şi a vândut peste 40 de milioane de discuri pe plan mondial. Cel mai recent album ai ei, "Pulse", a fosat lansat în 2010.

Cântăreaţa americană a susţinut un recital în Capitală, în noaptea de Revelion 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici