- Home
- Life-Inedit
- (21.04.2018, 13:18)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Topul celor mai bune restaurante din Bucureşti în 2018. Care sunt câştigătorii pe fiecare categorie de mâncare
După o competiţie care a durat 3 luni, s-a încheiat prima ediţie a ”Topul Mâncărurilor 2018” pentru Bucureşti, în urma căreia s-au desemnat restaurantele cu cele mai bune feluri de mâncare.
21726 afișări
Topul celor mai bune restaurante din Bucureşti în 2018. Care sunt câştigătorii pe fiecare categorie de mâncare
Asemenea evaluărilor pentru desemnarea celor mai bune restaurante dupa specific, competiţiile pentru desemnarea celor mai bune feluri de mancare se fac aproape intotdeauna inopinat si anonim, dar şi printr-un sistem de înscriere voluntară şi cu degustari deschise, restaurantele pregatindu-se din timp pentru aceste evaluări.
Restaurantele care au dorit sa concureze au trecut printr-un prim filtru, fiind admise in concurs in jur de 10 restaurante pentru fiecare categorie. Anul acesta competiţia s-a făcut doar pentru restaurantele din Bucureşti, însa va fi extinsă şi la alte oraşe în anii următori.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Ai pisici înainte de 25 de ani? Te paște schizofrenia! Ce au descoperit cercetătorii
-
Cîrstoiu: Nu am vrut niciodată să fac administraţie politică în Capitală
-
COMENTARIU Lelia Munteanu: Un bucheţel de rachete la aniversarea Ayatollahului Khamenei
-
Analist: Polonia şi România se vor confrunta cu o "Rusie întărită în luptă", capabilă să lovească mai uşor dacă Ucraina cade
Categoriile impuse anul acesta au fost:
- Sushi, Sashimi, Ramen si Udon (4 subcategorii separate, dar acelasi juriu – se prezinta simultan)
- Paste si Risotto (2 subcategorii separate, dar acelasi juriu – se prezinta simultan)
- Steak (2 subcategorii separate, vita nejaponeza si vita japoneza, dar acelasi juriu – se prezinta simultan)
- Foie gras
- Fructe de mare
- Peste
- Humus, Tabbouleh, Kibby (3 subcategorii separate, dar acelasi juriu – se prezinta simultan)
Evaluarea se face in doua etape: preselecţia, în urma careia primele 3-5 restaurante intra in evaluarea finală. E important de mentionat ca se evalueaza exclusiv calitatea şi prezentarea mâncarii, si nimic altceva, cum ar fi ambianta, serviciile, preturile, vinurile etc.
Anul acesta au fost 37 de restaurante inscrise in concurs, multe dintre ele la mai multe categorii si subcategorii:
Anul acesta juriile au cuprins peste 70 de personalitati din aproape 30 de tari, cu peste 20 de ambasadori ai unor tari straine in Romania sau ambasadori roamani in strainatate, toti cu o indelungata experienta de degustare in cele mai mari restaurante ale lumii.
Castigatorii Editiei "Topul Restocracy al Mancarurilor" Bucuresti 2018:
Cele mai bune sushi si sashimi din Bucuresti in 2018 - Argentine
Cel mai bun ramen din Bucuresti in 2018 - Kanpai Bistro
Cel mai bun udon din Bucuresti 2018 - Yuki
Cele mai bune paste si cel mai bun risotto din Bucuresti in 2018 - Roberto’s
Cel mai bun foie gras din Bucuresti in 2018 - L’Atelier
Cel mai bun peste din Bucuresti in 2018 - Fish House
Cele mai bune fructe de mare din Bucuresti in 2018 - Isoletta
Cel mai bun steak (vita japoneza) din Bucuresti in 2018 - Benihana
Cel mai bun steak (vita nejaponeza) din Bucuresti in 2018 – Red Angus
Restocracy.ro este un site lansat in martie 2017, bazat pe un sistem de evaluare si prezentare a restaurantelor creat de catre George Butunoiu si asociatii sai. Produsul principal este "Lista Restocracy", adica Topul celor mai bune 200 de restaurante din Bucuresti. Pe langa aceasta Lista, Restocracy include numeroase alte liste cu restaurante, cafenele si diverse localuri: Marile gradini si terase, Localurile boeme, Restaurante child-friendly si multe, multe altele, articole si stiri, competitii si proiecte speciale etc.
Vedeţi mai jos lista integrală a restaurantelor înscrise în concurs:
- Argentine
- AV8
- Avalon
- Belli Siciliani
- Benihana
- Borgo Margherita
- Caffe Citta
- Cherhanaua Ancora
- Dancing Lobster
- Edo Garden
- Fish House
- Ginger Sushi Bar & Lounge
- Ici et La
- Isoletta
- Joseph by Joseph Hadad
- JW Steakhouse
- Kanpai Bistro
- L’Atelier
- La Cantine de Nicolai
- La Cave de Bucarest
- La Estancia
- La Terrazza
- Le Bistrot Francais
- MAIZE
- Mesogios
- Osho
- Pasterra
- Poesia
- Prime
- Raionul de Peste
- Red Angus
- Roberto’s
- Sushiroom
- Vacamuuu
- Yoshi
- Yuki
- Zen Sushi
Citește pe alephnews.ro: Coreea de Nord ar fi capabilă să producă viruși și bacterii mortale. Ce informații dețin Statele Unite
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu mersul obligatoriu la birou. ”Absolut toţi angajaţii vor să vină la birou când vor ei şi să lucreze de unde vor ei”
Citește pe www.zf.ro: Final de linie: A dispărut definitiv unul dintre cele mai cunoscute hipermarketuri din România
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
VIDEO. Un bărbat și-a dat foc în New York, în fața tribunalului unde se desfășoară procesul lui Donald Trump
S-a terminat cu mersul obligatoriu la birou. ”Absolut toţi angajaţii vor să vină la birou când vor ei şi să lucreze de unde vor ei”
Banca românească care a surprins pe toată lumea. Nimeni nu a crezut că a va merge aşa de bine, nici chiar liderii băncii
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
PROSPORT.RO
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe