Tragedie la filmările pentru "The Lone Ranger": Un scafandru a murit în timp ce pregătea o scenă acvatică

Un membru al echipei care realizează lungmetrajul "The Lone Ranger", cu Johnny Depp în rolul principal, a murit pe platourile de filmare din Los Angeles, în urma unui stop cardiac.

8267 afișări
Imaginea articolului Tragedie la filmările pentru "The Lone Ranger": Un scafandru a murit în timp ce pregătea o scenă acvatică

Tragedie la filmările pentru "The Lone Ranger": Un scafandru a murit în timp ce pregătea o scenă acvatică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Serviciile de urgenţe au fost chemate la faţa locului, vineri dimineaţă, însă medicii nu au putut să salveze viaţa pacientului, al cărui deces a fost pronunţat la un spital din apropiere, informează contactmusic.com.

Potrivit site-ului TMZ.com, victima este un scafandru care pregătea o scenă acvatică, într-un bazin aflat pe platourile de filmare.

"Confirmăm cu mult regret faptul că un membru al echipei ce filmează «The Lone Ranger» a murit după ce a fost transportat la un spital din apropiere", se afirmă în comunicatul oficial emis de grupul Disney, studioul care produce acest film.

"Gândurile noastre se îndreaptă spre familia, prietenii şi colegii lui şi oferim tot sprijinul nostru poliţiştilor care cercetează circumstanţele în care s-a produs acest eveniment tragic", precizează acelaşi comunicat.

Potrivit presei americane, Johnny Depp nu se afla pe platoul de filmare în acel moment, întrucât starul american este la New York, unde va participa la lansarea noii cărţi a bunului său prieten Damien Echols, intitulată "Life After Death".

Johnny Depp, care s-a născut în Kentucky, a dezvăluit în trecut faptul că străbunica lui a fost amerindiană şi provenea probabil din triburile Cherokee sau Creek Indian.

În aprilie, presa americană spunea că Johnny Depp s-a întâlnit cu reprezentanţii populaţiei Navajo, întrucât a dorit să obţină binecuvântarea acestora pentru rolul din noul său film, intitulat "The Lone Ranger". În mai, starul american a devenit membru de onoare şi al triburilor Comanche.

Johnny Depp interpretează în "The Lone Ranger" rolul Tonto, un erou al populaţiei Navajo, iar filmul va fi turnat pe "pământul sacru" al acestui trib. Filmul, în care starul hollywoodian joacă alături de Armie Hammer şi Helena Bonham Carter, va fi regizat de Gore Verbinski şi va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 31 mai 2013.

Johnny Depp, unul dintre cele mai iubite staruri de cinema, este cunoscut pentru roluri precum cele din filmele "Edward Mâini-de-foarfece", "Legenda călăreţului fără cap", "Charlie şi Fabrica de Ciocolată", "Rango", filmele din franciza "Piraţii din Caraibe" şi "Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici