„Cel mai stresant aeroport” din Europa, ales după ce a pierdut 34.000 de bagaje într-un an

2298 afișări
Imaginea articolului „Cel mai stresant aeroport” din Europa, ales după ce a pierdut 34.000 de bagaje într-un an

„Cel mai stresant aeroport” din Europa, ales după ce a pierdut 34.000 de bagaje într-un an

Studiul a luat în considerare factori precum recenzii Google, numărul de recenzii „stresante", cererile de bagaje pierdute, punctualitatea şi numărul de pasageri care trec prin fiecare aeroport.

Heathrow a fost numit cel mai stresant aeroport din Europa, deoarece a pierdut 34.000 de bagaje într-un an, potrivit express.co.uk.

Aeroportul Heathrow a obţinut „un scor de stres” de 6,4 din 10. Aproximativ 65,74% dintre zboruri pleacă la timp şi numai într-un singur an au existat 34.700 de căutări pentru bagaje pierdute care au implicat aeroportul.

Pe locul al doilea se află Aeroportul Manchester, cu un scor de stres de 5,44 din 10. Aici au fost făcute doar 9.180 de căutări pentru bagaje pierdute, iar 66,11% dintre zboruri au plecat la timp.

Cele mai stresante 15 aeroporturi din Europa şi scorul mediu de stres din zece:

Londra Heathrow, Marea Britanie - 6,4

Manchester, Marea Britanie - 5,44

Londra Gatwick, Marea Britanie - 5,4

Charles de Gaulle, Franţa - 5,16

Londra Stansted, Marea Britanie - 5,14

Istanbul, Turcia - 4,38

Leonardo Da Vinci Fiumicino, Italia - 4.11

Berlin Brandenburg, Germania - 3.76

Oslo, Norvegia - 3.57

Amsterdam Schiphol, Ţările de Jos - 3,53

Palma de Mallorca, Spania - 3,5

Josep Tarradellas Barcelona, Spania - 3.48.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
aeroport,
stres,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici