Video Uimire de copil. Un căţel reacţionează haios când vede ploaie pentru prima dată

1721 afișări
Un pui de câine are parte de o nouă experienţă: prima ploaie, şi este extrem de curios. Nu se ştie dacă micuţul blănos va deveni sau nu pluviofil, dar picurii de ploaie îl intrigă: încearcă să-i atingă cu lăbuţă, iar apoi să-i mănânce.
 
Ciobănescul de Berna, câine de talie mare, (rasă originară din Elveţia), este cunoscut pentru temperamentul calm, blând, afectuos. Este inteligent şi de obicei se înţelege de minune cu alţi câini şi cu pisicile. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici