Un caricaturist prezintă evoluţia schimbărilor climatice petrecute de-a lungul timpului pe Terra - FOTO

În cartea sa online de benzi desenate, "XKCD", artistul american Randall Munroe ne prezintă evoluţia neobişnuită pe care clima de pe Terra a avut-o de-a lungul timpului.

2856 afișări
Imaginea articolului Un caricaturist prezintă evoluţia schimbărilor climatice petrecute de-a lungul timpului pe Terra - FOTO

Un caricaturist prezintă evoluţia schimbărilor climatice petrecute de-a lungul timpului pe Terra (Imagine: Shutterstock/ Mediafax Foto)

Un caricaturist prezintă, într-o notă amuzantă, evoluţia schimbărilor climatice petrecute de-a lungul timpului pe Terra.

În imagine se poate observa faptul că schimbările climatice petrecute de-a lungul timpului pe Pământ au evoluat lent.

În cartea sa online de benzi desenate, "XKCD", artistul american Randall Munroe ne prezintă evoluţia neobişnuită pe care clima de pe Terra a avut-o de-a lungul timpului.

În imagine caricaturistul descrie situaţia climatului pe o perioadă foarte lungă de timp, ce începe acum 20.000 de ani şi se sfârşeşte cu predicţii pentru anul 2100.

Conform lui Munroe, imaginea are scopul de a demonta teoria conform căreia clima de pe Pământ s-a schimbat semnificativ în urmă cu 20 de milenii. În esenţă, artistul încearcă să demonstreze că temperatura planetei noastre a evoluat lent în preistorie, spre deosebire de accelerarea procesului de încălzire început în urmă cu aproximativ 100 de ani.

Imaginea poate fi văzută AICI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici