Un misterios caz de dispariţie, vechi de peste 20 de ani, rezolvat de Google Earth. Incidentul este demn de filmele de groază | FOTO, VIDEO

Rămăşiţele unui bărbat care a dispărut în urmă cu 22 de ani au fost găsite recent, datorită unui detectiv amator care a observat o maşină scufundată într-un lac, în timp ce folosea Google Earth, scrie Huffington Post.

1033 afișări
Imaginea articolului Un misterios caz de dispariţie, vechi de peste 20 de ani, rezolvat de Google Earth. Incidentul este demn de filmele de groază | FOTO, VIDEO

Google Earth Solves Mystery Of Man Who Vanished 22 Years Ago By Locating His Skeletal Remains

William Moldt a dispărut în 1997, oe când avea 40 de ani, potrivit departamentului de poliţie din Palm Beach County, Florida, SUA, informează, Huffington Post.

Un purtător de cuvânt al departamentului susţine că un fost locuitor al cartierului Wellington din Florida, unde Moldt locuise înainte să dispară, folosea platforma Google Earth, atunci când a descoperit maşina scufundată într-un lac.

La scurt timp după descoperire, bărbatul a luat legătura cu un locuitor din zonă, care a folosit o dronă pentru a confirma faptul că un autoturism alb se afla în lacul din spatele casei sale.

Bărbatul a alertat poliţia pe 28 august, iar autorităţile au găsit la scurt timp maşina, aceasta având exteriorul „calcificat foarte mult”. După ce au scos maşina din lac, poliţiştii au găsit rămăşiţele lui William Moldt în interiorul vehiculului.

Barry Fay, proprietarul casei din apropierea lacului unde a fost găsită maşina, a declarat jurnaliştilor de la cotidianul The Palm Beach Post că nu a observat niciodată ceva suspicios în apă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici