Unul dintre fondatorii Apple a stat la coadă pentru noul iPad - VIDEO

Steve Wozniak, unul dintre fondatorii Apple, alături de Steve Jobs şi Ronald Wayne, a fost primul la o coadă dintr-un mall californian cu o zi înainte de punerea în vânzare a noului iPad. Pentru el a devenit deja o tradiţie să-şi achiziţioneze noile produse Apple în acest fel.

307 afișări
Imaginea articolului Unul dintre fondatorii Apple a stat la coadă pentru noul iPad - VIDEO

Unul dintre fondatorii Apple a stat la coadă pentru noul iPad - VIDEO

Întrebat ce părere are despre faptul că o companie pe care el a fondat-o cu cei doi colegi într-un garaj a ajuns una dintre cele mai importante din lume, "Woz" a răspuns că ştia că aceasta va începe o revoluţie, dar nu avea idee şi cum o să arate, informează Business Insider.

Pentru Noul iPad, Steve Wozniak s-a aşezat la coadă împreună cu soţia lui, despre care a spus că ea a fost primul client.

Cozi la vânzarea noului iPad au fost semnalate şi în afara Statelor Unitelor ale Americii, în oraşe precum Londra, Sydney sau Tokyo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici