Unul dintre starurile "Baywatch" împlineşte 60 de ani. Cum l-a afectat pe David Hasselhoff trecerea timpului - FOTO

Au trecut mai bine de 20 de ani de când David Hasselhov alerga pe plajă alături de Pamela Anderson în serialul Baywatch, unul dintre cele mai populare din istoria televiziunii. Acum, când împlineşte 60 de ani, actorul pare că nu a îmbătrânit absolut deloc.

10025 afișări
Imaginea articolului Unul dintre starurile "Baywatch" împlineşte 60 de ani. Cum l-a afectat pe David Hasselhoff trecerea timpului - FOTO

Unul dintre starurile "Baywatch" împlineşte 60 de ani. Cum arată acum David Hasselhoff

Pentru performanţele lui actoriceşti şi faima pe care o are, David Hasselhov a fost răsplătit de muzeul Madame Tussaud din Austria, fiind imortalizat în ceară.

Actorul este foarte popular mai ales în Germania după serialele care l-au făcut celebru, "Baywatch" şi "Knight Rider".

Imaginile îl prezintă pe David Hasselhoff la o sesiune de cumpărături în Beverly Hills, alături de iubita lui Hayley Roberts, care are 32 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici