VIDEO LIVE Ariana Grande susţine concertul caritabil pentru victimele atacului din Manchester. Poliţia din Marea Britanie, în alertă maximă pentru securitatea celor 50.000 de fani

Ariana Grande susţine în această seară, la Manchester, concertul "One Love" în beneficiul victimelor tragediei şi familiilor acetora. Poliţia din Marea Britanie este în alertă pentru securitatea celor 50.000 de fani prezenţi la concert. Ofiţerii înarmaţi vor fi la dispoziţie cel puţin două ore după încheierea show-ului. Spectacolul va fi transmis în direct şi online de la 20:55, ora României.

1694 afișări
Imaginea articolului VIDEO LIVE Ariana Grande susţine concertul caritabil pentru victimele atacului din Manchester. Poliţia din Marea Britanie, în alertă maximă pentru securitatea celor 50.000 de fani

Ariana Grande susţine concertul caritabil pentru victimele atacului din Manchester. Poliţia din Marea Britanie, în alertă maximă pentru securitatea celor 50.000 de fani

VEZI MAI JOS VIDEO LIVE ŞI GALERIE FOTO

Alături de Ariana Grande, pentru acest concert caritabil, pe scena de la stadionul de cricket Old Trafford vor mai urca Justin Bieber, Black Eyed Peas, Coldplay, Miley Cyrus, Niall Horan, Little Mix, Katy Perry, Take That, Usher, Pharrell Williams şi Robbie Williams.

Spectacolul va fi transmis live de MTV şi de platformele Facebook, YouTube şi Twitter. Şi BBC One şi BBC Radio 1, BBC Radio 2, BBC Radio 5 Live şi BBC Radio Manchester au anunţat că vor transmite în direct evenimentul, iar ulteorior s-a anunţat că Apple, Viacom, iHeart Media, ANC şi TMC France s-au alăturat demersului.

În Statele Unite, ABC va transmite show-ul, astfel încât concertul caritabil va putea fi urmărit în direct în peste 40 de ţări.

Ariana Grande a revenit în Manchester cu urmă cu două zile şi a vizitat la spital mai multi copii răniti în atentatul terorist din 22 mai. Atunci, 22 de persoane au murit şi 119 au fost rănite în atentatul de la Manchester Arena după concertul artistei.

Organizatorii se aşteaptă ca suma strânsă să fie în jur de două milioane de lire sterline. Biletele au fost puse în vânzare joi şi au fost epuizate în doar şase minute. Cei care au participat la concertul de pe 22 mai au dreptul la bilete gratuite pentru acest eveniment.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici