VIDEO. David Bowie este nominalizat al BBC Music Awards

Decedat în ianuarie 2016, David Bowie este nominalizat al premiilor BBC din acest an pentru activitatea sa.

135 afișări
Imaginea articolului VIDEO. David Bowie este nominalizat al BBC Music Awards

David Bowie este nominalizat al BBC Music Awards

Bowie este nominalizat alături de Adele, Calvin Harris, Coldplay şi Jess Glynne în acest top extrem de selectiv.

Decernarea premiilor va avea loc pe 12 decembrie 2016.

Mai multe detalii, aici.

Bowie şi Lazarus, cântecul prevestitor al decesului său:

În ianuarie 2016, David Bowie se stingea la Los Angeles, la două zile după împlinirea a 69 de ani şi lansarea în aceeaşi zi aniversară a albumului Blackstar. Recent, a ieşit pe piaţă "Lazarus", albumul care conţine ultimele creaţii ale autorului.

”Lazarus”, albumul cu ultimele înregistrări de studio ale lui David Bowie, este pe piaţă, după aproape cinci decenii de la primul album din 1967.

Albumul lui Bowie cuprinde trei noi melodii inedite: "No Plan", "Killing a Little Time" and "When I Met You".

Aceste înregistrări marchează ultimul capitol din creaţia lui Bowie. Palmaresul lui Bowie include 27 de albume de studio, aproape 60 de videoclipuri,numeroase înregistrări alături de peste 30 de artişti (ca interpret şi producător), informează The Guardian.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici